jaz11 08.12.05, 12:19 Witam Wszystkich czy ktoś z Was stosował prparaty antyroztoczowe? Czy są one skuteczne i bezpieczne? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowajulka Re: preparaty antyroztoczowe 08.12.05, 15:00 Ja stosowałam Allergoff czy coś takiego.w sprayu.....nie zauważyłam różnicy........musze jeszcze kupić pokrowce roztoczowe......... ..teraz mam oczyszczacz powietrza bionaire....jest super..........dotąd synek miał w nocy ciągle zapchany nos...odkąd go używam furczy mu w nosie dopiero nad ranem..czyli działa...................... Odpowiedz Link Zgłoś
mavva Re: do nowajulki 08.12.05, 15:11 nowajulko, napisz coś więcej o tym aparacie,proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
sizi1 oczyszczacz powietrza 08.12.05, 15:21 to jest ten? www.klimatop.pl/product_info.php/products_id/529 Odpowiedz Link Zgłoś
gusia210 Re: preparaty antyroztoczowe 13.12.05, 21:55 czy oczyszczacz powietrza to to samo co nawilzacz? Odpowiedz Link Zgłoś
raportkonsumencki.pl Re: preparaty antyroztoczowe 19.11.22, 00:45 nie, są takie hybrydy oczyszczaczy z nawilżaniem, ale to zdecydowanie nie jest to samo. Raczej uzupełniają się w pracy. Hybrydy znajdziesz tu: raportkonsumencki.pl/nawilzacz-oczyszczacz-philips-ac2729/ Odpowiedz Link Zgłoś