IP: *.* 28.01.02, 22:07
Od 2 - 3 dni moja mała ma na policzku i między oczkami (szczyt noska - początek czoła) WYSYPKĘ. Nie jest zaczerwieniona , wyczuwa sie ją przy dotyku. Wygląda troszkę jak trądzik, tyle że mała ma dopiero 7 miesięcy. Są to taki małe skupiska po kilka krosteczek. Może wy wiecie co to może być, czyżby alergia ?
Obserwuj wątek
    • Gość: rudka No i mam za swoje - poradźcie IP: *.* 06.02.02, 09:34
      No i chyba przyjdzie mi do was dołączyć. Anuśka wysypana, kupy śluzowe rżnie jak się patrzy,wywiad rodzinny porządnie obciążony i po mieczu i po kądzieli (tylko starszy brat się jakoś uchował), a matka wrąbała nieopatrznie michę surówki z selera i wykąpała w nowym płynie ( opakowanie wyglądało bardzo przyjaźnie). No i mam! Bużka zsypana, podejrzewam właśnie tego selera (dieta Ani jest dość jednolita - mleko mamy,a od niedawna stałe pokarmy: kurczak lub indyk, ziemniak, marchewka, tarte jabłko - głodowa dieta z jej wyboru). Anka ma 8 m-cy i to nasze pierwsze takie doświadczenie. A myślałam, że już nam się udało!Proszę o rady, co o tym sądzicie, czy wysypaną buzię czymś smarować (nie jest sucha), czy podawać jakoweś medykamenty, czy karmić dalej tak jak karmiłam (na razie odstawiłam wszystko poza mleczkiem). Normalnie zgłupiałam :crazy:Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka