Gość: efa
IP: *.*
01.06.02, 09:50
moj smoczur ma skaze bialkowa a ja nie mam pokarmu. Ma 6 i pol miesiaca, od niecalych dwoch tygodni jest na ProsoBee, ale okazalo sie, ze na soje tez jest uczulony.Wyglada na to, ze bedzie musial pic Nutramigen, ktorym pluje dalej niz widzi. Poza tym, ze Nutramigen jest wstretny boje sie czy dostarcza wszystkiego, czego maluchowi trzeba. Macie doswidczenie z krmieniem Nutramigenem takich malych dzieci? Jak to wplynelo na ich rozwoj?Dodam, ze maly na anemie (raczej jej poczatki, hemoglobina 10,7, dostaje zelazo i witaminy), prawdopodobnie przez jakis czas byl niedokarmiony - wisial na piersi godzinami, ale niewiele z niej lecialo lub to co lecialo nie bylo wartosciowe. A ze smoczur jest spory (9 kilo) trudno bylo wpasc na to, ze jest niedozywiony> lekarka, gdy ja o to zapytalam, tylko sie smiala i powiedziala, ze krzywda mu sie nie stanie jesli troche zrzuci. Hmm, a anemia to nie krzywda? Bardzo prosze, powiedzcie jak to z tym Nutramigenem jest. Czy sa jeszcze inne mieszanki bezmleczne i bezsojowe a smaczniejsze niz Nuttramigen?