Dodaj do ulubionych

ej, a ktos zna to COS? ;)

01.12.06, 12:15
www.aquavitae.com.pl/catalog/product_info.php?cPath=99_75&products_id=4486
Obserwuj wątek
    • agata9991 Re: albo to??? 01.12.06, 12:31
      vitamarket.pl/sklep/p1109-Dida-na-zaburzenia-flory-jelitowej-spowodowane-candida-albicans-120-tabletek.html
      • atopik Re: albo to??? 01.12.06, 15:56
        Tu jest o składnikach:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30155&w=50065664&a=50084516
        Dla mnie przerost formy nad treścią...
    • atopik Re: ej, a ktos zna to COS? ;) 01.12.06, 16:14
      Jedna kapsułka zawiera:
      301.20mg - Kaprylanu magnezu
      150.00mg - Kory Pau Darco
      150.00mg - Orzecha czarnego
      105.26mg - Mąki ryżowej
      100.00mg - Ekstraktu z oregano
      5.00mg - Cebuli czosnku
      5.00mg - Liści oliwki
      5.00mg - Cats claw (kociego pazura)
      5.00mg - Bylicy piołunu

Ten kaprylan to chyba za bardzo dla dzieci się nie nadaje... Kiedys kupiłam Pau d'arco i koci pazur osobno. Niestety nie udało mi sie znaleźć kogoś, kto wiedziałby jak te cudeńka działają i czego sie spodziewać. Dziecku nie dałam, sama zjadłam i nic sad
    • natela Re: ej, a ktos zna to COS? ;) 01.12.06, 22:45
      wlasnie zjadlam cale opakowanie - dostalam te kapsulki od dr M. na candide plus
      oczywiscie zalecenia co do diety. Mala tez ma candide ale dostala homeopatyczne
      granulki i Fluconasol. Te kapsulki nie nadaja sie napewno dla maluchow, nie
      wiem co ze starszymi dziecmi. Tylko nie wiem czy pomagaja - mnie objawyt
      candidy nie minely, no moze tylko przestala mnie bolec glowa ale nie wiem czy
      to aby po tych kapsulkach
    • babsee Re:Patyska 02.12.06, 20:55
      To jest najlepsza firma robiąca rzeczy na grzyba.Polecila mi ją dwoch
      faramacetów. Ja mialam wlasnie z tej firmy Bentonite-ktore uwazam ze najlepiej
      nam pomoglo w osczyszczaniu jelita z zdechlego grzyba.Jesli wyniki mialy być
      złe,mialam wlasnie kupic to co Ty znalazlas.
      Polecam Ci bo sprawdzona firma na mojej córci i na mojej siostrze.
      • atopik Re:Patyska 04.12.06, 14:07
        Przyjmijmi, że firma jest OK, ale czy znasz kogoś babsee komu udało sie pozbyc candidy tym właśnie preparatem ?
      • patyska Babsee! 04.12.06, 14:32
        wielkie dzieki, ale nie wiem, czy dla 3letniego ciezkiego alergika ten preparat sie nadaje uncertain ale ja moge
        pobrac, pewnie tez mam candide wink
        • tymonia Re: Babsee! 09.12.06, 23:31
          Mój trzylatek właśnie to bierzesmile. I dzięki, bo właśnie miałam poszperać w
          necie, żeby kupić następne opakowanie... Poprzednie kupiliśmy od pani dr z Al-
          Medu (m.in.biorezonans, którym sprawdzają robale i grzyby), a ten gabinet
          polecała nam dr M. Teraz młody to łyka bez problemu (bardzo duże kapsułki), ale
          jakieś pół roku temu rozpuszczałam mu zawartość kapsułki w wodzie ( strasznie
          gorzkie, to przecież piołun, ale moje dziecko przyzwyczajone do brania
          różnorakich specyfików, stwierdziło, że...pychotkawink. Niestety w czasie
          zażywania tego specjału swędział go odbyt, więc przestaliśmy to brać... Teraz
          wróciliśmy, bo candida wróciła, a młody łyka całą kapsułę ...smile
          Pozdrawiamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka