Gość: Agnieszka IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 20:46 Macie stuprocentową rację! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: Oświadczenie zarządu Agory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 21:01 Nie można wydawać paszporu Rywinowi. Wiadomo, ze nie wróci i sprawa się rozmyje o co chyba chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Z. ABSOLUTNIE zatrzymac Rywina w kraju!!! IP: *.proxyplus.cz / 10.0.0.* 12.02.03, 22:22 ABSOLUTNIE nalezy zatrzymac Rywina w kraju!!! Najlepiej w jakims przytulnym areszcie. To skandal ze bandzior nagrany na tasme podczas wymuszania haraczu w ogole ma czelnosc o cos podobnego prosic!!! WSTYD mi ze w tym kraju mamy taka komiczna prokurature. Agora powinna stanac na glowie zeby tym bydlakom to nie uszlo na sucho. KARAC BANDYTOW a dopiero pozniej zajmowac sie kultura i sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apf Re: Oświadczenie Agory - jeno niech jedzie i wróci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 22:26 Nie ma co psuć postępowaniem pięknej ceremonii, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sta Re: Oświadczenie zarządu Agory IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.02.03, 22:39 Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: Oświadczenie zarządu Agory 12.02.03, 22:42 Rywin nie może wyjechać dlatego że : - byłby to sygnał dla różnych osobników mających prawo w powazaniu, że jak zajdą dostatecznie wysoko to będą UPRZYWILEJOWANI, - byłby to sygnał dla świata że Polska jest krajem z równym Irakowi , cesarstwom Afrykańskim lub narkotykowym demokracjom południowoamerykańskim. Wtedy została by nam już tylko decyzja czy chcemy aby nami rządził : a. Cesarz, b. Samodzielny demokratycznie wybrany dyktator, b. Baron gangsterski. Na pierwszego władcę zaproponowałbym Saddama Husajna. Może nie jest dobrym władcą ale są plusy takiego wyboru. 1. Cały Świat w końcu dowiedziałby sie gdzie leży Polska, 2. Mielibyśmy szansę poddać się amerykanom i wprowadziliby nam model amerykańskiej demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Niech jedzie!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 12.02.03, 22:49 Po pierwsze sam wniosek jest w moim odczuciu obelgą dla Polski i Polaków. Po wtóre znane są mi przypadki znacznie wyższych kwot zabezpieczenia. Po trzecie jako podatnik nie mam życzenia dokładać do ewentualnej odsiadki takiego gnaja jak Lew Rywin. Po jaką cholerę godziliście się na "grubą kreskę". Zasrany konformizm wyłazi z każdego kąta. Życie to nie je bajka. To je bitwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELA Re: Niech jedzie!!! IP: *.radio.kielce.com.pl 13.02.03, 06:27 Fundamentem demokracji jest zasada-równe prawa dla wszystkich żadnych przywilejów specjalnych.Pytanie po co P.Rywinowi zabrano paszport?Pomysł ZMODYFIKOWANIA tego kompromituje prokuraturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygan Re: Niech jedzie!!! IP: 212.160.143.* 13.02.03, 08:54 A może to jest sposób! niech jedzie! Tylko kaucję ustalić w wysokości np. 17,5 mln ( tyle ile miała wynosić łapówka). Pieniądze z góry przeznaczyć na leki dla szpitala we Wrocławiu, a Rewina będziemy mieli z głowy. Sąd wyda wyrok zaocznie i ten już nie wróci i o to chodzi. Można sporządzić społeczną listę TAKICH do wyjazdu ( z wyrokami np. wstrzymanymi dzięki immunitetom) i będzie świeższe powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Re: Niech jedzie!!! IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.03, 10:07 Nie byloby durnych dyskusji o wyjezdzie gdyby Rywina od poczatku zapudlowali. On musi siedziec pod zarzutem zagrozenia mataczeniem. A nie mataczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasa Nie puszczać go!!!!!!! IP: *.ksk.net.pl / 192.168.2.* 13.02.03, 10:19 Jak puszczą tego kolesia to nigdy (oficjalnie) nie dowiemy się kto za nim stoi. Chociaż jak zostanie to pewnie też nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: Niech jedzie!!! 13.02.03, 17:28 Gość portalu: stanley napisał(a): > Po jaką cholerę godziliście się na "grubą kreskę". No właśnie. Nikt mnie jakoś o to nie zapytał. Jedyne co mi wolno , to postawić krzyżyk przy jakichś nazwiskach na listach co parę lat. A potem ... ja nie znam gościa, on nie zna mnie. Co tu sie do jasnej cholery dzieje z tą demokracją ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JKD49 Re: Oświadczenie zarządu Agory IP: 156.24.231.* 13.02.03, 10:26 Pan Rywin nie zdaje sobie sprawy z ryzyka podróży do Stanów - przecież w każdej chwili może tam być zastrzelony przez "nieznanego sprawcę", co byłoby idealnym rozwiązaniem dla jego mocodawców. Trzeba go przed tym uchronić. Postulowałbym zabezpieczenie życia pana Rywina przez osadzenie go w areszcie, ale po niespodziewanym powieszeniu się w celi osobnika podejrzanego o zastrzelenie Jacka Dębskiego to też może być ryzykowne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daktyl jak wyjedzie to nie wroci IP: *.acn.pl / 10.72.3.* 13.02.03, 10:37 skad to wiemy? No coz.. Wystarczy przypomniec sobie jak postapil POLANSKI w zwiazku ze swoja sprawa molestowania nieletniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Oświadczenie zarządu Agory IP: *.crowley.pl 13.02.03, 13:39 Szanowna Redakcjo i Zarzadzie Agory Tak naprawde to irytują mnie tego rodzaju oswiadczenia od podejmowania takich decyzji są odpowiedni ludzie i nie wydaje mi sie ze trzeba im pomagac wkoncu biorą za to nie małe pieniadze a jak Rywin bedzie chciał uciec to z tymi pieniędzmi które posiada na pewno mu sie uda. Pozdrawiam Wasz stały czytelnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coper Re: Oświadczenie zarządu Agory IP: 217.153.35.* 13.02.03, 15:47 zamknąć złodzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antysymita Re: Oświadczenie zarządu Agory IP: *.clvhoh.adelphia.net 13.02.03, 17:36 Gość portalu: coper napisał(a): > zamknąć złodzieja Wyrzucic skorwysyna Zyda z Polski razem z michnikiem i innymi skorwysynami oszukancami. Rosjanie to juz dawno zrobili. Uczmy sie od nich. Zydzi to sa najgorsi pasozyci w swiecie. Niech pasozytuja w Palestynie albo w Ameryce. Won z Polski! Odpowiedz Link Zgłoś