IP: *.* 05.10.02, 13:01
Mój synek jest alergikiem, to znaczy juz wychodzi z tego, bo objawy skurne sa coraz łagodniejsze i powoli wprowadzamy wcześniej zakazane produkty.Pani alergolog stwierdziła, że skutkiem tej alergii jest dysbioza w przewodzie pokarmowym. Objawem jej jest nieprzyjenmy zapach z ust, stosukowo rzadkie wypróżnianie się (synek robi kupkę raz na 2 dni, konsystencja normalna), zaciemnienia przy paznokciach i podkrążone oczy.Czy spotkałyście się z tym? Mój Michał jest na leczeniu homeopatycznym i tą dysbiozę zwalczamy już jakieś pół roku, na razie bez skutku :-(
Obserwuj wątek
    • Gość: goskax Re: Dysbioza IP: *.* 09.10.02, 17:28
      Ewo...nie wiem, jaki masz dostep do komputera. Ale jeśli możesz pozwolic sobie na dłuższe posiedzenie - zajrzyj na stronę http://www.qdnet.pl/unas/nr25/art13.htm.Jakis czas temu na forum "alergia" toczyła się dyskusja na temat stosowania probiotyków u alergików. Sa alergolodzy, którzy zalecaja podawanie np. lacidofilu.A co Twój alergolog polecił w celu pozbycia się problemu ? Pozdrawiam
      • Gość: EwG Re: Dysbioza IP: *.* 10.10.02, 21:35
        Dzięki za cenny namiar.Nasz alergolog leczy synka homeopatycznie, kombinacją kilku leków - nieco modyfikowaną co 1,5-2 miesiące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka