estusia 30.12.06, 21:39 pozytywny (wspomagajacy leczenie),negatynwy czy neutralny? Tak pytam z czystej ciekawości. No i kochane, oby ten Nowy Rok przyniósł nam jak najwięcej radości z dzieciaków i jak najmniej chorób,tego życzę Wam ... i sobie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marki0 Re: jaki wpływ balsamu na candide? 30.12.06, 23:18 tez jestem ciekawa w sprawie balsamu, a do zyczen sie dołaczam.Zatem pozwole sobie śledzić Twój watek. Odpowiedz Link Zgłoś
estusia chyba nie ma doświadczonej mamy w tym temacie 31.12.06, 20:05 a szkoda, bo wydaje mi sie ze to dosyć ważna sprawa,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marki0 Re: jaki wpływ balsamu na candide? 31.12.06, 20:51 wiesz co, a moze zapytaj się na forum candida-tam jest ten dr Janus, wiec moze szybciej by nam odpowiedział bo sama jestem ciekawa, nawet juz wiem gdzie go w łodzi kupic i miałam z podobnym zapoytaniem wyskoczyc. Albo moze tu zadac to pytanie lub poczytac Można wysyłkowo: www.balsamkapucynski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
luty71 Re: jaki wpływ balsamu na candide? 31.12.06, 23:53 Z tego co pamiętam, w poście sigvaris na temat stosowania balsamu było coś na temat candidy - że działa tzn. niszczy. Nic więcej nie wiem, bo my "tłuczemy" nim glistę. PS Zaraz Nowy Rok a ja znów o glisdzie - kończę, żeby nie zapeszyć Odpowiedz Link Zgłoś
sigvaris Re: jaki wpływ balsamu na candide? 02.01.07, 11:11 Nie wiem do końca co z balsamu ma działanie przeciwgrzybicze, ale u nas zniknął biały nalot na języku (ewidentnie świadczący o grzybie)... Odpowiedz Link Zgłoś
u.too pozytywny 01.01.07, 16:06 zawarty w balsamie propolis przeciwdziała www.resmedica.pl/zdart109910.html więc chyba balsam też Odpowiedz Link Zgłoś
estusia Re: pozytywny 02.01.07, 16:39 no to cieszę się bardzo, bo ostatnio czesto zastanawiam sie nad zrobieniem badania w kierunku candidy, a balsam zamierzamy podawac po leczeniu glisty zentelem (oczywiscie po 2 tyg przerwie)wiec mysle ze moze jesli nawet jest u synka candida (wolałabym nie) to balsam wspomoże (chociaż objawów candidy nie ma ale przecież każde dziecko jest inne) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
u.too Re: pozytywny,ale ... 02.01.07, 22:52 warto pamiętać,że propolis jest też silnie uczulający, o wiele bardziej niż miód i pewnie znacznie ostrożniej trzeba z nim postępować niż z alkoholem, który budzi obawy Odpowiedz Link Zgłoś