Dodaj do ulubionych

Laboratorium w Gdańsku?

25.02.07, 17:24
dziewczyny czy któraś z Was ma namiary na dobre laboratorium na terenie
Gdańska?
Obserwuj wątek
    • janusia Re: Laboratorium w Gdańsku? 25.02.07, 20:07
      we Wrzeszczu na ul. Jaskowa Dolina 7
      • 87lnbv Re: Laboratorium w Gdańsku? 25.02.07, 20:31
        robaczki w razie co wykryją? a cenowo w miarę rozsądku?
        • 87lnbv Re: Laboratorium w Gdańsku? 25.02.07, 20:32
          czy to jest prywatne laboratorium, czy na NFZ też cos zdziałam? dziekuję
          • 87lnbv Janusia i inne dziewczyny 26.02.07, 08:39
            czy na Jaśkowej to laboratorium sprawdzone przez Was, jesli chodzi o wykrywanie
            pasozytów i innych, czy polecacie jeszcze jakieś inne? dziękuję Iwona
          • vicewers Re: Laboratorium w Gdańsku? 27.02.07, 14:42
            jesli masz skierowanie na badanie kalu do tej konkretnej pracowni parazytologicznej- badanie jest bezplatne. pzdrsmile
    • olka_gd Re: Laboratorium w Gdańsku? 26.02.07, 21:49
      Sprawdź parę stron wstecz- był wątek o pani Bawor, która tam właśnie pracuje ("Pani Bawor wyczytała w kupie"). Znajdziesz tam odpowiedzi na Twoje pytania plus więcej info.
    • janusia Re: Laboratorium w Gdańsku? 26.02.07, 23:10
      To laboratorium na Jaśkowej jest spawdzone - tam WYKRYWAJA jesli cos jest!A
      cenowo - 12 zł za jedna probke kału na wszytkie pasożyty x3 bo tyle trzeba
      probek - 36 zł
    • ka0milka Re: Laboratorium w Gdańsku? 27.02.07, 14:53
      robiłam posiew w kierunku grzybów w lab. Brussa (www.lmbruss.pl), tam też wykryli
      • 87lnbv Re: Laboratorium w Gdańsku? 27.02.07, 23:06
        dziękuję Wam dziewczynki, na jaśkową juz trafiłam, moja pediatra jest kochana,
        nie mogła dac skierowania bezposrednio na jaskowa, więc napisala poprostu
        wymijajaco, "do poradni" mam skierowanie na wszystko co się da, do poradni juz
        trafiłam, ale nawet nie wiedziałam że tam owa pani doktor pracuje, supcio,
        dziękuje Wam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka