ada1-974 24.09.07, 20:57 Bardzo proszę o pomoc - od niedawna mieszkam w Kielcach, nie znam tu nikogo, a potrzebuję znaleść dobrego pediatrę dla mojego synka. Polećcie kogoś bardzo proszę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaroz75 Re: Pediatra Kielce 22.12.07, 10:25 Witam Ja niestety przeprowadziłem się do Krakowa i tu szukam dobrego pediatry... ale mogę podać 2 nazwiska z Kielc: - dr Domagała (601 447 057 - o ile nie zmienił numeru) jest b. dobry. Może szybko załatwia sprawy, ale NIGDY się nie pomylił w przypadku mojego malucha. Uratowało mnie to przed niekompetencją marnej pani neurolog oraz pani chirurg. SZCZERZE POLECAM - dr Elżbieta Wojnarowicz (chyba nie pomyliłem nazwiska, ale jeszcze sprawdzę jak podjadę do Kielc) ostatnio w 2005 była w przychodni na Wojska Polskiego (obok budynku NIDY), możliwe, że prywatnie przyjmuje w Morawicy w nowym ośrodku (Domagała chyba też) Jeszcze znam b. dobrego neurologa - dr Adamczyk przyjmuje prywatnie na Wojska Polskiego (po 1 wizycie nas "wygnał" i kazał nie robić z dziecka chorej osoby! i nie tracić pieniędzy - pani neurolog, o której pisałem powyżej straszył żonę, że jest u syna ciężki przypadek!!!) Pozdrawiam Odpowiedz Link
monika-tadek Re: Pediatra Kielce 11.02.08, 21:14 Jestem w podobnej sytuacji, wczoraj dostałam namiary od znajomej do dr.Tokarskiego(601480900). Jest podobno dobry i sensowny, zawsze przyjeżdża do domu, a wizyta kosztuje chyba ok 60zł. Odpowiedz Link
leloo22 Re: Pediatra Kielce 05.03.08, 13:46 Ostatnio miałam ten sam problem ale znalazłam : dr Małgorzata Wojtczak tel. 602624504. Szczerze polecam Odpowiedz Link
emirx Re: Pediatra Kielce 23.04.08, 18:09 Najlepsza pod kieleckim słońcem Pani pediatra to P. Borzęcka Grażyna, 0 601 48 09 70. 100% trafności w diagnozowaniu, a w dodatku przemiła i przesympatyczna osoba. Polecam szczerze. Odpowiedz Link