haniak51 27.03.07, 14:46 Ola poradz. Po 4,5 miesięcznej przerwie chcę MAgdzie podac jabłko. Myśłisz ze takie słoikowe? tylko ze ono będzie surowe. sama nie wiem czy podawac surowe czy na początek gotowane, a może upiec w piekarniku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruffa Re: do Kruffa 28.03.07, 12:39 Ja czekam zawsze 6 m-cy, ale jak reakcja nie była silna to chyba możesz. Jesli masz jabłko w 100% pewne to rozgotowałabym i takie podała. Dopiero potem ewentualnie ze słoiczka. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
haniak51 Re: do Kruffa 28.03.07, 12:46 hm pewne, pewnego nie mam ale moge kupic eko. tylko czy one sa pewne???? pochwal sie czy jesz juz np ser biały, czy karmisz Małego? ja wciąż walczę ... i kiepsko to widzę a dieta wciąz więzienna Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: do Kruffa 28.03.07, 13:50 I biały serek i zółty i jogurt. ) No i mamy różyczkę za sobą Ja mam jeszcze ze 2-3 słoiczki pewnych jabłek. MOgę ci jakoś podrzucić Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
haniak51 Re: do Kruffa 28.03.07, 14:29 o kurde!- to możesz karmic do końca życia! żartowałam u nas mleko sojowe poki co ok. kupiłam dzis nawet tofu. co do jabłek -propozycja kusząca, ale nie chciałabym Małego okradać. z nieco mniejszym wyrzutem sumienia wzięłabym jeden słoik, ale czy one są z cukrem, bo my nie możemy - leczymy candidę. kupiłam dzis w organicu surowe, jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: do Kruffa 28.03.07, 14:49 Nie ma problemu, bo mój jabłek nie lubi, a na dodatek jemu chyba nic nie szkodzi. Są bez cukru. Zresztą ja już nawet warzyw nie kupuję eko, tylko mrożonki i z bazaru. Jedyne co go dotąd uczuliło to żel na ząbkowanie. Nie było Calgelu i kupiłam coś innego - usta miał jak malinki . Jak dotąd (odpukać) jest to jedyna rzecz która go uczuliła. Tofu bym się chyba obawiała, bo to "ser" fermentowany. Bądź ostrożna. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
haniak51 Re: i jeszcze jedno 28.03.07, 14:49 myslisz ze moge juz wprowadzic gluten i zacząc od bułki żytniej (znanej Ci) Odpowiedz Link Zgłoś
haniak51 Re: no to chetnie 28.03.07, 14:52 bo my mozemy tylko kwasnoe owoce,a wisnie i jagody juz trochę w nadmiarze. pracujesz może w Centrum? bo ja przy Emilii Plater Odpowiedz Link Zgłoś