ewusia132 18.04.07, 23:21 czy jakieś nowości w stylu,że działanie nie takie rewelacyjne jak sie mu przypisuje są potwierdzone, bo mi się obiło, że bez sensu stosować ten lek a właśnie go dostaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isma Re: cromohexal i 19.04.07, 08:07 Moj stan wiedzy jest taki, ze kromony sa skuteczne w ok. polowie przypadkow, nie wiadomo dlaczego. Po prostu chyba jedni sa wrazliwi na ich dzialanie, a inni nie. Moje dziecko akurat reaguje na Cromohexal znakomicie. Ale oczywiscie podawac trzeba czas dluzszy, nie ma tak, ze efekty sa "na dzis". Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: cromohexal i 19.04.07, 10:28 Mój syn rok temu mniej więcej dostał na alergiczny katar (miał ciągle zatkany nos) i pomogło znakomicie. Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: cromohexal i 19.04.07, 10:32 Mam takie same doświadczenia. Córce pomagał. Kruffa Odpowiedz Link Zgłoś
dorotasie Re: cromohexal i 19.04.07, 12:06 Cromohexal (czy chodzi Ci o kropelki do oczu?) działa tak, że musisz zacząć podawać go jeszcze zanim pojawią się już objawy, tzeba go długotrwale stosować, przeczytaj ulotkę - tam jest dokładnie opisane. Ja się trochę spóźniłam, bo mój mały ma już objawy-zaczerwienione oczka, ale nie tak strasznie, więc już podaję 3xdziennie, choć lepiej 4, ale ciężko jest 3-letniemu dziecku tyle razy zakraplać. Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia132 Re: cromohexal 19.04.07, 18:56 ja mam do noska i tez juz mamy objawy a wstrzykiwac 3 razy/dzien po 2 kropelki, tak tylko pytam bo spotkałam sie z opinia ze bez sensu jest stosowac..bi nie działa,zobaczymy moze za 3 tyg cos sie uspokoi.. Odpowiedz Link Zgłoś