ela696 13.06.07, 21:33 Czy ktoś stosował z powodzeniem krem Stelatopia Mustelli? Pytam bo mam zaufanie do tej firmy. Bardzo bym chciała ominać sterydowe maści, które w tej chwili juz tylko u nas skutkują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnesma1 Re: AZS kosmetyki Mustella 13.06.07, 22:44 Ja stosowałam i uważam, że bardzo fajny i skuteczny krem. Teraz przeszłam na A- dermę bo alergolog zalecił, żeby wszystkie kosmetyki były z jednej lini. I też się bardzo dobrze sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
akujawska Re: AZS kosmetyki Mustella 14.06.07, 07:28 my z kolei przeszlismy teraz z A-dermy na Mustelle - i według mnie jest ociupinke lepiej Zwłaszcza sprawdza sie u nas MUSTELA STELATRIA krem regeneracyjny do skóry suchej i podrażnionej - szczególnie na świeże zmiany wokół ust, w zgięciach stawów i na kolankach - zeszlo po kliku dniach smarowania i od jakis 2 tygodni jest czysciutko!!! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kind27 Re: AZS kosmetyki Mustella 14.06.07, 22:37 Ja stosowalam i stosuje olejek,mydelko,no i oczywiscie krem MUSTELA_STELATOPIA te produkty sa super mojemu dziecku bardzo pomogly i do dzis jestem bez zadnych sterydow,kortizonow,itp.Oczywiscie na poczatku(5m-c) 2razy dziennie uzywalam przy AZS a teraz(19m-c) raz na 2,3 dni.BARDZO POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś