Dodaj do ulubionych

namiary na doktor Zawadzką

25.06.07, 11:15
bardzo proszę ze wskazówkami kiedy dzwonić i jak długo trzeba czekać
a sprawa dotyczy mojej kuzynki u której po 16 latach wznowił się AZS
Obserwuj wątek
    • maj55 Re: namiary na doktor Zawadzką 26.06.07, 09:39
      up
      • majka995 Re: namiary na doktor Zawadzką 26.06.07, 11:46
        Wiesz co ja chodziłam do dr.Zawadzkiej i zdecydowanie nie polecam.
        Przereklamowana i tyle. Napewno nie jest najlepsza. Przeczytaj sobie moja
        wypowiedz z watku szukam alergologa w Warszawie
        Pozdrawiam
        • kruffa Re: namiary na doktor Zawadzką 26.06.07, 12:24
          Ja akurat jestem przeciwnego zdania i z czasu oczekiwania na wizytę, widać nie
          tylko ja. Nie dość że doskonały pediatra-alergolog to jeszcze potrafi zwrócić
          uwagę na parę innych rzeczy. Wszystko wskazuje na to że dzięki niej moje dziecko
          uniknie wielu problemów, które pewnie miałoby w szkole itp. Nie dość, że
          zauważyła to poleciła specjalistę. I nie było to w żaden sposób związane z alergią.
          Ale w sumie każdy ma własne preferencji i prawo wyboru smile) Zresztą już tyle
          razy była na ten temat dyskusja, że chyba nie warto się powtarzać. smile))

A do autorki wątku - trzeba dzwonić w środę od 18-19. Trzeba być wytrwałym i
          wykręcać numer aż do skutku.

Kruffa
          • maj55 kruffa 26.06.07, 12:42
            dzięki wielkie za opinię i będę dzwonić wytrwale, ale bardzo proszę o numer
            telefonu, bo przeszukując forum nie dotarłam do tej informacji
            pozdrawiam
            Marta
          • majka995 Re: namiary na doktor Zawadzką 26.06.07, 12:44
            Wiesz co ja na początku tez byłam zachwycona pania doktor, ale niestety niemiło
            sie rozczarowałam. Każdy ma prawo wyboru, jesteś zadowolona i pomogła twojemu
            dziecko to dobrze. Ja mam zupełnie inne odczucia. Zaczęła się czepiac że
            dziecko ma przeprosty, dała namiary do przychodni do znajomych . Pojechałam tam
            i tylko zapłaciłam kupe kasy za nic. poszłam do ortopedy zweryfikowac diagnoze
            i lekarz sie smiał ze dziecko jest zdrowe i ma prawidłowa postawe. Ja do niej
            już więcej nie pójde.
            Pozdrawiam
            • kruffa Re: namiary na doktor Zawadzką 26.06.07, 13:02
              A propos ortopedów - wg nich (nawet tych największych sław) z moimi dziećmi jest
              wszystko w porządku. I o ile z córką bez specjalisty bym na to nie wpadła, to z
              synem wiem, że coś nie jest nie tak. Oczywiście ortopedzi twierdzą że to samo
              się wyrówna, bo tak dzieci mają. Fakt - wyrówna się. Mi się wyrównało, ale ile
              się namęczyłam przez dyslekcję przez całe lata nauki to tylko ja wiem.
              Moim dzieciom jeśli tylko będę mogła to wolę tego zaoszczędzić. Nad wieloma
              rzeczami nikt się nie zastanawia: dlaczego niektóre dzieci nie mogą nauczyć się
              jeździć na rowerze bez 2 dodatkowych kółek, dlaczego nie mogą się skupić przy
              nauce itp itd.
              W sumie żaden wysiłek - po prostu obecne zabawy zmienimy na inne smile))

Kruffa
              • majka995 Re: namiary na doktor Zawadzką 26.06.07, 14:12
                Z tego co piszesz wnoskuje że u twojego dziecka stwierdziła to samo co u mojego
                i tez byłaś pewnie u pani mgr.Surowińskiej. Wiesz co pani Surowińska nakładła
                mi do głowy rózne rzeczy absolutnie nie potwierdzone. Mój syn nie ma problemów
                z nauką, dobrze czyta, ładnie rysuje, co według pani mgr. było niemożliwe przy
                jego wadzie. Powiem ci że jak się chce to u każdego można coś znaleśc. Nie
                przekonuje mnie ani dr.Zawadzka ani tym bardziej mgr.Surowińska. konsultowałam
                dzieci u rehabilitantów z zentrum Zdrowia Dziecka i nikt nic nie potwierdziła.
                Z tego co się orientuje to wszyscy pacjecci pani dr.Z mają przeprosty, astme i
                powiększone migdały i uszy do drenażu. Mnie to nie przekonuje
                Pozdrawim
                • jasieczek.z Re: namiary na doktor Zawadzką 27.06.07, 13:07
                  Oj jak ja się z Tobą zgadzam. Też u niej byłam i moje dziecko wg dr Zawadzkiej
                  ma astmę, oczywiście uszy do leczenia, powiększony migdał. Tylko że ja byłam u
                  niej tylko jeden i ostatni raz. Potem dzięki Bluelunie poszłam do innegolekarza
                  i moje dziecko nie ma astmy tylko refluks, uszy są piękne i same się
                  zregenerowały gdy dostał leki na refluks, migdały jak u każdego dziecka po
                  infekcji jest to norma że są większe i tak też u mojego. Po prostu nic
                  nadzwyczajnego. Jedyne co mogę jeszcze na koniec dodać to to, że nie wiem gdzie
                  ci ludzie uczą się medycyny, że wszędzie widzą alergię a nie normalne dziecięce
                  choroby, które od wieków były normalnie rozpoznawane i leczone do momentu
                  rozpoczęcia się mody na alergię. Robiłam już dwa razy testy z krwi IGE, panele i
                  nic nie wykazało. Pozdrawiam i życzę wytrwałości w szukaniu przyczyn chorób i
                  prawdziwych lekarzy.
              • aska_f do kruffy 27.06.07, 12:32
                hejka,

mam pytanie - o co chodzi z tym jezdzeniem na 4 kolkach? z czego moze wynikac to
                ze dziecko ma problem z jezdzeniem na 2??? bo mnie zaintrygowalo...

co do dr zawadzkiej to ja ze swojej strony moge dodac ze u dwojki moich dzieci
                wykluczyla alergie, corke wyleczyla z fatalnego zapalenia pluc. dwa lata temu
                synowi zatrzymala napady alergicznego kaszlu. zdecydowanie polecam pania dr.

pozdrawiam
    • maj55 dziewczyny NUMER mi dajcie pliż!!!! 26.06.07, 13:04

• kruffa Re: dziewczyny NUMER mi dajcie pliż!!!! 26.06.07, 13:20
        6487392
    • kruszt Re: namiary na doktor Zawadzką 11.08.07, 08:08
      a czy mozecie podac gdzie przyjmuje?potrzebuje tez numeru
      telefonu.dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka