Dodaj do ulubionych

Huuurrraaa !

14.07.07, 14:03
Nieśmiało sie pochwalę, tfu tfu aby nie zapeszyć ale po wielu próbach, chyba mogę już uznać, że moj trzylatek nareszcie może jeść ziemniaki. Narazie testujemy swojskie z działki. Cieszę się nizmiernie, bo z pyrek to jednak można wyczarowac różnorakie potrawy co znacznie urozmaici monotonny jadłospis. W końcu jakis mały kroczek do przodu smile
Obserwuj wątek
    • pacia811 :D:D:D:D:D:D:D 14.07.07, 14:09
      GRATULUJEsmile
      a my jemy brokuła, ryż, jaglana kasze, indyka i kalafiorsmile)smilesmilesmilesmile
      • sidek3 Re: :D:D:D:D:D:D:D 14.07.07, 14:33
        super gratuluje jednej i drugiej mamie my od trzech dni jemy jabluszko i mamy
        zaczac warzywka mam dac brokula ale niewiem jak go zrobic normalnie tylko
        obgotowac ? poradzcie prosze zastanawiam sie tez czy nie wprowadzic jakiejs
        kaszki my mozemy wedlug testu kukurydziana ale tez zabardzo nie mam pomyslu czy
        zagescic troche mleczko na noc czy np osobny posilek Weronisia ma 5 miesiecy
        • pacia811 Re: :D:D:D:D:D:D:D 15.07.07, 19:48
          co do brokuła - to ja dość długo gotuję, żeby był taki lekko rozpadającytongue_out a
          potem miksuje z odrobiną wody, w której się gotował. to zależy czy chce
          bardziej gęstego brokuła czy raczej płynnegosmile

jesli możesz podać kukyrydzianą kaszkę, to ja podawałam taką kupną (u nas
          niestety wystapiła po niej wysypka:/) wymieszaną z wodą...

podawaj nowe rzeczy raczej rano, żebyś mogła obserwować w dzień maluszka
          (kupke, skóre, brzuszek, kolki..., żeby nie mieć w nocy ryków i sensacji), jak
          po tygodniu będzie okej, to możesz podać na nocsmile

powodzenia Pati

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka