truskaweczka18 06.07.08, 21:49 Czy ktoś analizował skład ramy olivio?z tego co zauwazylam po zmianie szaty w składzie pojawiła się maślanka. Czy jest jakies inne maslo bez zawartosci krowiego mleka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudzik.2 Re: Skład ramy olivio? 06.07.08, 21:54 Ja używałam Go Green zielonej. W spisie treści nie ma nic mlecznego, ale nie jest taka smaczna, jak Rama Olivio. Jest też margaryna bezmleczna Naturima specjalna dla alergików z olejem z nasion wiesiołka lekarskiego (podobno łagodzą objawy alergii). Dosyć dobra, ale droga. Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: Skład ramy olivio? 07.07.08, 14:18 jest jeszcze benecol z oliwy z oliwek - 10zł. www.benecol.pl/_i/ben_oliw_f.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkowo Benecol? 09.07.08, 22:56 Benecol ma w składzie stanole roślinne obniżające poziom cholesterolu we krwi. NIE JEST ZALECANY DLA MAŁYCH DZIECI! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta26 Re: Skład ramy olivio? 20.07.08, 21:47 gdzie można kupić (w Warszawie) margarynę Naturima? Odpowiedz Link Zgłoś
lotobe3 Re: Skład ramy olivio? 09.07.08, 20:57 "Czyste"- bez dodatków mlecznych jest masło "Roślinne z Kruszwicy" (nie mylić z masłem roślinnym z namalowanym na opakowaniu słonecznikiem). To z Kruszwicy ma zielone pudełko z wymalowanym do połowy słonecznikiem, jest tanie (ok.3 zł), a jego waga 500 g. Odpowiedz Link Zgłoś