jutrzenkaa 13.07.09, 09:30 Dziewczyny, wiecie moze z jakich produktow robia zwykle wafelki do lodow? Czy dodaja do nich mleko, bo moje dzieci sa uczulone na bialko mleka krowiego. Z goru dziekuje za informacje Jutrzenkaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olusiek81 Re: wafelki do lodow 13.07.09, 20:30 sprawdzałam skład w sklepie bo były do kupienia , nie było mleka ani jaj ale były srodki spulchniające Odpowiedz Link Zgłoś
magda1104 Re: wafelki do lodow 18.07.09, 00:09 Chyba nie mają mleka, bo moja mala zjadła cały wafel i nic jej nie było, a reaguje na nabiał jedzony przeze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
uczula Re: wafelki do lodow 18.07.09, 10:13 wafelki sa rozne, czasem mi miska uczula niestety. a to oznacza ze w niektorych jest mleko. chyba w tych bardziej chrupiacych - ale glowy nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-osama Re: wafelki do lodow 28.07.09, 00:04 TeZ sprawdzałam ostatnio skład Nie było mleka ani jajek ale była soja (lecytyna). To były takie wafle rożki do lodów w kulkach. Synuś zjadł z sorbetem ale on soje może. Młodej nie dałam bo jeszcze soja nie testowana. Odpowiedz Link Zgłoś