Dodaj do ulubionych

Nici z "13" :-(

16.07.03, 21:08
Obserwuj wątek
    • smerfetka10 Re: Nici z '13' :-( 16.07.03, 21:14
      Za szybko kliknełam ....
      Nici z 13 , niestety nie moge być na tej diecie i w sumie z czystym sumieniem
      odradzam .
      Ja miałam dzisiaj robioną gastroskopie i okazało sie ze mam w żołądku nadżerke
      i za duzo żółci która sie cofa dlatego też ta dieta jest w pewnym sensie dla
      mnie zabójczasad
      Ponieważ dzisiaj jest drugi dzień jak jestem na tej diecie stwierdziłam że ja
      troche urozmaicę i na sniadanko zjem sobie np. Wase a naie sam kawę, za każdym
      razem coś dołącze do posilku i mam nadzieję ze efekty tez będą widocznesmile
      Pozatym pani doktor nie radziła nawet mojej mamie tej diety : bardzo ona
      szkodzi na układ trawienny, mimo że nie odczuwamy tego dzisij mto może sie to
      odbić w przyszłości!

pozdrawiam basia
    • kasiazk Re: Nici z '13' :-( 17.07.03, 07:39
      Czesc Smerfetko,
      Widze, ze wzielas sie za siebie - patrzac na Twoj wczesniejszy post z prosba o
      ratunek!
      Ja tez dzis rano postanowilam zadbac o siebie (wiem, wiem, to juz kolejne
      postanowienie). Nie mam tu na mysli jakiejs diety, bo juz kilka stosowalam i w
      nie nie wierze. Najlepszy sposob to tzw. mala miska, mniej slodyczy a wiecej
      wody mineralnej no i troche ruchu.. Mam nadzieje,ze tym razem nam sie uda,
      trzymam za Ciebie i za siebie kciuki.
      Kasia
    • gwiazdka19 Re: Nici z '13' :-( 17.07.03, 08:28
      no ja tez narazie nie moge jej zaczac stosowac bo.......tesciowa w
      domu.własnie mi zwrociła uwage ze nie jem sniadania i kolacji a obiad tylkoz
      jednego dania.kiedy mnie w takie upały jest nie potrzebne wiecej.Ale jak tylko
      wróci do pracy to od razu sie za siebie biore.Najwyzej jak mi zaszkodzi to
      jednej głupiej mniej na swiecie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka