smerfetka10 Re: Nici z '13' :-( 16.07.03, 21:14 Za szybko kliknełam .... Nici z 13 , niestety nie moge być na tej diecie i w sumie z czystym sumieniem odradzam . Ja miałam dzisiaj robioną gastroskopie i okazało sie ze mam w żołądku nadżerke i za duzo żółci która sie cofa dlatego też ta dieta jest w pewnym sensie dla mnie zabójcza Ponieważ dzisiaj jest drugi dzień jak jestem na tej diecie stwierdziłam że ja troche urozmaicę i na sniadanko zjem sobie np. Wase a naie sam kawę, za każdym razem coś dołącze do posilku i mam nadzieję ze efekty tez będą widoczne Pozatym pani doktor nie radziła nawet mojej mamie tej diety : bardzo ona szkodzi na układ trawienny, mimo że nie odczuwamy tego dzisij mto może sie to odbić w przyszłości! pozdrawiam basia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiazk Re: Nici z '13' :-( 17.07.03, 07:39 Czesc Smerfetko, Widze, ze wzielas sie za siebie - patrzac na Twoj wczesniejszy post z prosba o ratunek! Ja tez dzis rano postanowilam zadbac o siebie (wiem, wiem, to juz kolejne postanowienie). Nie mam tu na mysli jakiejs diety, bo juz kilka stosowalam i w nie nie wierze. Najlepszy sposob to tzw. mala miska, mniej slodyczy a wiecej wody mineralnej no i troche ruchu.. Mam nadzieje,ze tym razem nam sie uda, trzymam za Ciebie i za siebie kciuki. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: Nici z '13' :-( 17.07.03, 08:28 no ja tez narazie nie moge jej zaczac stosowac bo.......tesciowa w domu.własnie mi zwrociła uwage ze nie jem sniadania i kolacji a obiad tylkoz jednego dania.kiedy mnie w takie upały jest nie potrzebne wiecej.Ale jak tylko wróci do pracy to od razu sie za siebie biore.Najwyzej jak mi zaszkodzi to jednej głupiej mniej na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś