Dodaj do ulubionych

Marillia 4* ALL Sun&Fun

29.08.05, 13:56
Czy ktoś był w hotelu Marillia 4* z opcja all z BP Sun&Fun i mógłby podzielić
się wrażeniami. Interesują mnie wszystkie informacje zarówno o hotelu,
położeniu, wyżywieniu jaki i o BP Sun&Fun.
Dzięki,
Ania
Obserwuj wątek
    • c_ania Re: Marillia 4* ALL Sun&Fun 30.08.05, 09:38
      Czy naprawde nikt nic nie wie o tym hotelu? Bardzo proszę o jakiekolwiek
      informacjie, gdyż mam zamiar jeszcze w tym tygodniu podjąć ostateczną decyzję
      co do hotelu. Wyjazd planujemy 06.10. Może ktoś się w tym czasie wybiera?? W
      ofercie hotel ten prezentuje się calkiem fajnie, cena również atrakcyjna
      2550/os 14 dni z all, ale chciałabym znać opinię kogoś kto tam spędzał urlop.
      Bardzo proszę o wpisy. Dodam że hotel znajduje sie w Hammamecie-Yasmin.
      • cairo7 Re: Marillia 4* ALL Sun&Fun 03.09.05, 12:17
        Też myślę o tym hotelu,ale nie znam osobiście nikogo kto był.Poczytaj na
        www.holidaycheck.de wpisz nazwe hotelu w wyszukiwanie,weż pod uwagę profil
        niemieckiego turysty.....w skrócie-wynika,że można jechać.Ja jeśli będę to od
        17ego.09.Pozdrowionka.
    • c_ania Re: Marillia 4* ALL Sun&Fun 05.09.05, 08:32
      Hej, dzięki za informacje. Niestety nie znam niemieckiego więc nie bardzo mogę
      sobie poczytac na tej stronie. Czy mógłbys w skrócie opisac co tam wyczytałeś.
      Jak wypowiadają się o samym hotelu, wyżywieniu i obsłudze? Trafiłam natomiast
      na stronę angielską gdzie opinie ne były zbyt dobre co mnie troche zmartwiło:
      www.holiday-truth.com
    • agak20 Re: Marillia 4* ALL Sun&Fun 05.09.05, 13:39
      Witam,

ja się wybieram do tego hotelu 22.09, wczesniej robilam wywiad srodowiskowy
      wśród rezydentów Sun&Fun poniewaz jedną z nich znam, dlatego podobno warto.
      Jedzenie super, jeżeli wybierasz opcje ALL masz w czym wybierać cały dzień,
      hotel jest podobno ładny i czysty (w środku). O poparciu tego hotelu może
      swiadczyć że neckerman ma również go w swojej ofercie i też jest jako 4*.

my zaufaliśmy mam nadzieje ze nie rozczarujemy sie bo wiadomo, że tak naprawdę
      każdy inaczej postrzega i ocenia. Ale tak jak pisalam ta nasza znajoma jest tam
      kilka miesiecy i mówiła ze ludzie sa również zadowoleni którzy tam są.Połozenie
      hotelu też jest ładne (podobno). Także jedziemy pewni a na miejscu zobaczymy.
      • cairo7 Re: Marillia 4* ALL Sun&Fun 07.09.05, 17:43
        A ja się wczoraj spózniłem....i zmiana planów-miejsc nie ma.
        • c_ania Re: Marillia 4* ALL Sun&Fun 08.09.05, 12:44
          A my jesteśmy juz na 99% zdecydowani, najprawdopodobniej jutro już zrobimy
          rezerwację. Kto się wybiera w terminie 06.10-20.10 do tego hotelu?
          • foka.korzonek Re: Marillia 4* ALL Sun&Fun 19.09.05, 16:11
            Marillia Hammamet 06-20.10.2005 też tam będę. I wcale nie mam zamieru się
            stresować. Stresowałam się do dziś, ale teraz wydałam już kasę i nie będę o tym
            myśleć. Mam teraz powód żeby pobiegać po skepach i skorzystać z wyprzedaży
            letnich. Daj Aniu znać jeśli się zdecydowaliście na ten wyjazd. Zostawiłam ci
            wiadomość na skrzynce. Aga
            • c_ania Re: Marillia 4* ALL Sun&Fun 20.09.05, 18:08
              Hej Aga, fajnie że też się wybierasz. My zdecydowaliśmy się w zeszłym tygodniu.
              Zazdroszczę buszowania po sklepach! Niestety twoja wiadomość nie doszła, albo
              ja coś nie umiem jej odebrać. Proszę spróbuj jeszcze raz lub na gg 5271037.
              Pozdrawiam. Ania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka