skrzynka67 26.12.03, 23:45 Szukam kontaktu z samotnymi kobietami, które adoptowaly dzieci. Skrzynka67 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akmor4 Re: Samotne matki adopcyjne 29.12.03, 12:41 Jestem z 3 letnim stażem, pisz co Cię boli. akmor4 Odpowiedz Link Zgłoś
skrzynka67 Re: Samotne matki adopcyjne 02.01.04, 09:19 Witaj Akmor, dziękuję za odzew. Czekam już ponad dwa lata. W Warszawie adopcja przez samotne kobiety jest dość trudna. Chciałam przedszkolaka a zaproponowano mi 8-letnią dziewczynkę (i to ze Szklarskiej Poręby). Poznałam ją przed świętami z zabrałam na ten okres do siebie. Było bardzo miło, ale i trudno zarazem. Dziewczynka przeszła już sporo w życiu, od półtora roku jest w domu dziecka. Niesie więc ze sobą pewien bagaż. Chciałabym więc poradzić się kobiet/dziewczyn jak sobie radzą w podobnej sytuacji. Pozdrawiam i powodzenia w Nowym Roku. Magda - Skrzynka67 Odpowiedz Link Zgłoś
akmor4 Re: Samotne matki adopcyjne 02.01.04, 13:34 Witaj w nowym roku, widzę, że miałam duże szczęście bo nie czekałam długo- po prostu ciążę. Miał to być właśnie przedszkolak, ale pierwszy telefon był: chłopiec 8 miesięcy, zdrowy. I to wszystko o czym piszesz, a o czym ja myślałam nieustannie będąc w adopcyjnej ciąży, przestało mieć znaczenie. Chętnie pogadam, ale to nie tak do końca temat na forum, napisz do mnie na prywatną skrzynkę. Pozdrawiam Roma Odpowiedz Link Zgłoś
skrzynka67 Re: Samotne matki adopcyjne 02.01.04, 15:19 Witaj Romo, dwukrotnie próbowałam wysłać do Ciebie maila, ale niestety mi nie wyszło. Może coś nie tak wpisałam w adresie. Możesz mi go przesłać? Odpowiedz Link Zgłoś
akmor4 Re: Samotne matki adopcyjne 02.01.04, 22:32 Witaj Magdo, mój adres : akmor4@gazeta.pl. Pozdrawiam Roma Odpowiedz Link Zgłoś
krozy Re: Samotne matki adopcyjne 17.06.04, 22:21 i ja szukam.... jestem mamą 2-letniej Natalki i coraz częściej myślę o adoptowaniu dziecka też ok 2-letniego... Jestem samotną matką... Czy mam szansę? Słyszałam o ośrodku adopcyjnym w Koszalinie, w którym "brak męża" nie jest przeszkodą... Odezwijcie się mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
lealea Re: Samotne matki adopcyjne 13.07.04, 10:13 chcialabym zaadoptowac dziecko, mam zaledwie 24 lata i nie wiek jak jest to widziane czy wiek ma znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś