Dodaj do ulubionych

Adopcja ze wskazaniem śląsk

06.01.22, 13:11
Witam,
jestem mamą rocznej córki.
Niestety, ja ani ojciec dziecka nie możemy i nie chcemy być dłużej rodzicami.
Poszukujemy rodziny do adopcji ze wskazaniem, najlepiej na śląsku w okolicach Katowic, żeby można było się normalnie spotkać, poznać się i żebyście Wy poznali dziecko.
Zależy nam na dobru dziecka, dlatego zdecydowaliśmy się na takie postepowanie.
Bardzo proszę o jakiś kontakt w komentarzu.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • marcys197943 Re: Adopcja ze wskazaniem śląsk 17.01.22, 22:22
      marcysbogu@gmail.com
      Jesteśmy zainteresowani adopcją ze wskazaniem. Poproszę o kontakt.
    • dzikusek Re: Adopcja ze wskazaniem śląsk 23.01.22, 21:50
      jestem zainteresowana magdalenalenal@wp.pl
    • magsio Re: Adopcja ze wskazaniem śląsk 28.01.22, 21:49
      Zainteresowani sun17rise79@gmail.com
    • katarzyna.sobczak19921992 Re: Adopcja ze wskazaniem śląsk 30.01.22, 23:35
      Proszę napisz do mnie... Jestem z woj mazowieckiiego ,oboje z mężem pracujemy ,mamy duży dom z podworkiem
      Katarzyna.sobczak1992@wp.pl
    • a.cwalinska Re: Adopcja ze wskazaniem śląsk 31.01.22, 15:20
      Witamy serdecznie. Jesteśmy małżeństwem z 15 letnim stażem. Niestety nie udało się nam począć bobasa. Zapewnimy córeczce iście królewskie życie. Materialnie jesteśmy niezależni. Brakuje nam tylko ostatniego elementu fo pełni szczęścia - dziecka
      Proszę o kontakt
      agata.cwalinska@gmail.com
    • lukasz87160 Re: Adopcja ze wskazaniem śląsk 09.02.22, 11:19
      Prosimy o kontakt. Chętnie zaopiekujesz się maleństwem. 4 lutego mieliśmy już mieć dzieciątko u siebie jednak mama dziecka się rozmyśliła. Proszę o e-mail: elektroroletik@gmail.com
    • kakundak Re: Adopcja ze wskazaniem śląsk 18.02.22, 10:52
      priv kakundaj20@o2.pl
    • nmm88 Re: Adopcja ze wskazaniem śląsk 21.02.22, 11:27
      Nie jesteśmy ze Śląska ale jeśli rozważasz inne województwa napisz.
      nmm88@op.pl
    • karmail Re: Adopcja ze wskazaniem śląsk 02.03.22, 16:41
      Witaj, moje miasto graniczy a Katowicami, proszę skontaktuj się ze mną. Chcemy z mężem adopcji mój mail to Karmail@wp.pl
    • paa.trycja Re: Adopcja ze wskazaniem śląsk 06.03.22, 19:58
      Witam, chętnie pomożemy w Pani sytuacji. Wraz z mężem od jakiegoś czasu myślimy o adopcji i chętnie damy kochający dom maluszkowi. Mamy córkę, która chciałby mieć rodzeństwo. Proszę o kontakt patrycja2304@o2.pl
    • cyctxmbkvkv Re: Adopcja ze wskazaniem śląsk 14.03.22, 12:19
      dziendobry..z żoną juz kilka lat staramy się o dziecko..szukamy osoby, ktora urodzila by nam dziecko, chciałaby nam pomoc, lub zna taka osobe..proszę o kontakt tomek.pod22@op.pl 797276806
    • milena-77 Re: Adopcja ze wskazaniem śląsk 22.03.22, 15:18
      Proszę o kontakt tel. 697 626 645
    • peekaboo.89 Re: Adopcja ze wskazaniem śląsk 23.03.22, 20:24
      Witam, razem z moim partnerem pragniemy mieć dziecko i możemy pomóc Pani w tej sytuacji. Dziecko będzie miało nas bardzo dobrze. Stworzymy mu kochajacy dom pełny miłości oraz wszystkiego czego zapragnie. Nie jesteśmy ze Śląska ale prosimy o kontakt abyśmy pogli poznać się lepiej.

Peekaboo89@gmail.com
      • gurami5 Re: Adopcja ze wskazaniem śląsk 14.05.22, 17:41
        Prosze o kontakt. Calym sercem chcemy zostac rodzicami i chcemy dac dom dziecku ktore go potrzebuje. Prosze o kontakt na gurami@onet.pl.
    • aga159 Re: Adopcja ze wskazaniem śląsk 18.05.22, 18:54
      Dzień dobry, bardzo chcemy mieć dziecko ale niestety nie możemy chętnie zaadoptujemy pani córeczkę, mamy dobre warunki mieszkalne i finansowe, niczego dziecku nie zabraknie. Proszę o wiadomość: giejza.alina@wp.pl
    • agnieszka.dubis1 Re: Adopcja ze wskazaniem śląsk 17.06.22, 20:09
      Dziś dobry, bardzo chcemy mieć dziecko ale niestety nie możemy, chętnie zaadoptujemy państwa córeczkę, mamy dobry warunki mieszkaniowe i finansowe, dziecku niczego nie zabraknie.
      Proszę o odpowiedź
      agnieszka. dubis 1@gazeta.pl
    • kujawskopomorskie1980 Re: Adopcja ze wskazaniem śląsk 05.08.22, 19:30
      Witam jestesmy zainteresowani adocja ze wskazaniem jesli rozważasz inne okolice prosze o kontakt 724833534
    • ewadeutch Re: Adopcja ze wskazaniem śląsk 30.10.22, 21:38
      Dzień dobry. 

Razem z mężem bardzo ale to bardzo bylibyśmy szczęśliwi, jeśli wzięłaby nas Pani pod uwagę jeśli chodzi o Pani dzieciątko.

W 2020 roku zmarł nasz synek. Dla nas to naprawdę bardzo duża tragedia... Bardzo chcielibyśmy dać dobry dom i kochająca rodzinę Pani dziecku. Mieszkamy w Niemczech, mamy dobre warunki mieszkaniowe i finansowe, ale co najważniejsze jesteśmy w stanie dać ogrom miłości i poświęcić wszystko dla dziecka. 

Bardzo proszę o odpowiedź. Bardzo pragniemy wychowywać wspólnie dzieciątko. To naprawdę nasze marzenie. Oczywiście możemy przyjeżdżać do Katowic jak często będzie trzeba.
      Proszę o odpowiedź na maila ewadeutch@gazeta.pl

• matyldastagi Re: Adopcja ze wskazaniem śląsk 23.04.23, 15:16
      jeśli nadal poszukujesz odezwij się matyldastagiewka@gmail.com mieszkam na śląsku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka