Dodaj do ulubionych

projektor fishera - zasypianie dla 2 latki

21.09.09, 10:26
Czy ktoś używał i był zadowolony z efektów usypiania dziecka (2
lata - zasypia pzry piersi) przy obrazkowym uspokajaczu? Zastanaiam
się nad kupnem. Z góry dziękuję za opinie.
Obserwuj wątek
    • mama_nikodemka Re: projektor fishera - zasypianie dla 2 latki 21.09.09, 21:28
      ja kupilam dla swojego rocznego synka jak odstawialam go od piersi, projektor
      jest rewelacyjny! smile synek zaczal zasypiac sam (bez piersi) juz od pierwszego
      razu i tak jest do dzis, wlaczam projekor, daje malemu mleko, odkladam do
      lozeczka i maly zasypia, takze ja z czystym sumieniem moge polecic, nawet
      kupilabym go gdyby kosztowal drugie tyle wink
      • mechanik77 Re: projektor fishera - zasypianie dla 2 latki 22.09.09, 13:21
        a możecie chociaz podać link jak wygląda taki projektor? z góry
        dziękuję....
        • mama_nikodemka link 22.09.09, 13:38
          allegro.pl/item742285342_uspokajacz_obrazkowy_projektor_fisher_price.html
    • epb3 Re: projektor fishera - zasypianie dla 2 latki 22.09.09, 13:45
      mamy to od urodzenia. projektor nie usypia, usypia jedna z tych melodii. nawet
      mnie(przez 2 lata mozna sie przyzwyczaic). i przywraca wspomnienia jak Filip byl
      taki maleńki. bez tej muzyczki nie ruszamy sie z domu smile

a jesli chodzi o swiatelka..to niestety u nas go rozbudzają, jak tylko je
      zobaczy od razu chce projektor do ręki i tam majstruje i zaglada, wlacza i wylacza.
      wczesniej nie uzywalismy swiatelek, chyba za pozno mu pokazalam. dwulatek to juz
      DUZY odkrywca i wszedzie musi zajrzec.
    • emma_me Re: projektor fishera - zasypianie dla 2 latki 23.09.09, 10:00
      nie maiłam takiego projektora ale karuzelę, która działała jak projektor plus
      muzyka, odgłosy ptaszków itp. obydwaj synkowie nie byli tym zainteresowani.
      • awtorek Re: projektor fishera - zasypianie dla 2 latki 23.09.09, 10:10
        Fakt, że sam projektor nie usypia ale ja i tak polecam i jestem zadowolona z tej
        niani. Córka ma 20 miesięcy i bardzo lubi przed snem pooglądać sobie te
        gwiazdki. Często sama domaga się, żeby jej włączyć. Zazwyczaj poogląda te
        "ruchome niebo na suficie", posłucha melodyjek, poleży w ciszy i zasypia.
        • mama_nikodemka Re: projektor fishera - zasypianie dla 2 latki 23.09.09, 11:35
          jak tylko wchodze do sypialni to synek od razu patrzy sie na sufit, pokazuje
          raczka i domaga sie zeby mu wlaczyc,oglada sobie gwiazdki a potem zasypia, nigdy
          nie dawalam mu tego projektora do zabawy zeby nie kojarzyl sobie z zabawka, poza
          tym stawiam go w taki miejscu zeby synek go nie widzial, na jedno dziecko to
          dziala na drugie nie wiec ciezko jest doradzic lub odradzic zakup, kazdy musi
          przekonac sie osobiscie, u mnie sprawdzil sie rewelacyjnie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka