kinruk_100 21.09.09, 10:26 Czy ktoś używał i był zadowolony z efektów usypiania dziecka (2 lata - zasypia pzry piersi) przy obrazkowym uspokajaczu? Zastanaiam się nad kupnem. Z góry dziękuję za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_nikodemka Re: projektor fishera - zasypianie dla 2 latki 21.09.09, 21:28 ja kupilam dla swojego rocznego synka jak odstawialam go od piersi, projektor jest rewelacyjny! synek zaczal zasypiac sam (bez piersi) juz od pierwszego razu i tak jest do dzis, wlaczam projekor, daje malemu mleko, odkladam do lozeczka i maly zasypia, takze ja z czystym sumieniem moge polecic, nawet kupilabym go gdyby kosztowal drugie tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mechanik77 Re: projektor fishera - zasypianie dla 2 latki 22.09.09, 13:21 a możecie chociaz podać link jak wygląda taki projektor? z góry dziękuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka link 22.09.09, 13:38 allegro.pl/item742285342_uspokajacz_obrazkowy_projektor_fisher_price.html Odpowiedz Link Zgłoś
epb3 Re: projektor fishera - zasypianie dla 2 latki 22.09.09, 13:45 mamy to od urodzenia. projektor nie usypia, usypia jedna z tych melodii. nawet mnie(przez 2 lata mozna sie przyzwyczaic). i przywraca wspomnienia jak Filip byl taki maleńki. bez tej muzyczki nie ruszamy sie z domu a jesli chodzi o swiatelka..to niestety u nas go rozbudzają, jak tylko je zobaczy od razu chce projektor do ręki i tam majstruje i zaglada, wlacza i wylacza. wczesniej nie uzywalismy swiatelek, chyba za pozno mu pokazalam. dwulatek to juz DUZY odkrywca i wszedzie musi zajrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: projektor fishera - zasypianie dla 2 latki 23.09.09, 10:00 nie maiłam takiego projektora ale karuzelę, która działała jak projektor plus muzyka, odgłosy ptaszków itp. obydwaj synkowie nie byli tym zainteresowani. Odpowiedz Link Zgłoś
awtorek Re: projektor fishera - zasypianie dla 2 latki 23.09.09, 10:10 Fakt, że sam projektor nie usypia ale ja i tak polecam i jestem zadowolona z tej niani. Córka ma 20 miesięcy i bardzo lubi przed snem pooglądać sobie te gwiazdki. Często sama domaga się, żeby jej włączyć. Zazwyczaj poogląda te "ruchome niebo na suficie", posłucha melodyjek, poleży w ciszy i zasypia. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka Re: projektor fishera - zasypianie dla 2 latki 23.09.09, 11:35 jak tylko wchodze do sypialni to synek od razu patrzy sie na sufit, pokazuje raczka i domaga sie zeby mu wlaczyc,oglada sobie gwiazdki a potem zasypia, nigdy nie dawalam mu tego projektora do zabawy zeby nie kojarzyl sobie z zabawka, poza tym stawiam go w taki miejscu zeby synek go nie widzial, na jedno dziecko to dziala na drugie nie wiec ciezko jest doradzic lub odradzic zakup, kazdy musi przekonac sie osobiscie, u mnie sprawdzil sie rewelacyjnie! Odpowiedz Link Zgłoś