pade 27.11.09, 09:47 Na 128? Ostatnio kupiłam na allegro 2 pary spodni i niestety kończą się prawie w połowie pupy Nie chodzi mi o bardzo wysoki stan, ale żeby w pasie się kończyły, nie niżej Znacie takie modele? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika19782 Re: Gdzie jeansy nie-biodrówki? 27.11.09, 18:41 Wiesz miałam ten sam problem, zawsze kupowałam większe i musiałam skracać lub rybaczki w wiekszym rozmiarze, moje dzieci maja wysoki stan. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Gdzie jeansy nie-biodrówki? 27.11.09, 18:49 Takie jeansy z h@m z szeroką, bawełniana guma - sciągaczem w pasie - jest wersja dziewczeca i chlopieca. One siegaja normalnie, za pepek. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Gdzie jeansy nie-biodrówki? 27.11.09, 19:01 te mamy mamy też takie bawełniane, szare, o takim samym kroju jak te jeansy, chodzi mi o jeansy rurki lub z prostymi nogawkami, do tuniczek czy next ma może takie modele z wyższym stanem? albo h&m? Odpowiedz Link Zgłoś
kuczynska78 Re: Gdzie jeansy nie-biodrówki? 27.11.09, 19:17 Ja kupuje córce w Next, te z serii Plus Fit. Są troche szersze i pas mają wyżej niż na biodrach. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Gdzie jeansy nie-biodrówki? 27.11.09, 19:21 Ja kupowałam w smyku,tylko na 110.Niewiem czy większa rozmiarówka też taka jest Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Gdzie jeansy nie-biodrówki? 27.11.09, 19:37 Skusiłam się wiosną na plus fit i okazały się duzo za szerokie na córę, przede wszystkim w biodrach i udach Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Gdzie jeansy nie-biodrówki? 29.11.09, 21:58 w H&m pojawily sie leginso-jeansy maja wysoki stan i gumeczke w pasie zastanawiam sie czy sa wygodne w codziennym uzytkowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Kappahl 29.11.09, 22:21 Moja córka ma 3 pary jeansów od nich i żadne nie są biodrówkami. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Kappahl 30.11.09, 08:38 Byłam w kappahl i niestety nic nie ma, lubię też jeansy z Cubusa, ale teraz króluje tam jeden typ spodni: z gumką na dole. Jeansów-legginsów moja córa nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś