aga_dominika 11.01.10, 08:28 Potrzebuje stroju aniołka na 116 lub samych skrzydeł na czwartek. Są w którymś markecie lub w sklepach blisko centrum? Proszę o informację. Będę bardzo, ale to bardzo wdzięczna Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motylka09 Re: Gdzie strój aniołka - Kielce 11.01.10, 09:07 Sprawdź w Leclercu. Byłam w zeszłym tygodniu i wisiała cała masa przebrań. Głowy nie dam, ale anioły chyba też były. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiam12 Re: Gdzie strój aniołka - Kielce 12.01.10, 22:45 Białe skrzydła takie duze z piórami (niby anielskie) widziałam w Teczy na Sienkiewicza, na stoisku z zabawkami. U nas dziewczynki miały długie proste sukienki i takie skrzydła i uważam że wyglądały świetnie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga_dominika Re: Gdzie strój aniołka - Kielce 13.01.10, 08:39 Dzięki dziewczyny. Byłam wczoraj w Tęczy i kupiłam w Leclercu też byłam, ale lookałam tylko na pet shopy. Wiecie, tak czytam info o wyprzedażach w kappahlu itp. i aż mnie coś ściska, że u nas nie ma tych sklepów Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: Gdzie strój aniołka - Kielce 13.01.10, 14:14 A co u nas jest? Praktycznie nic... W sensie sklepów oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
waszahanusia Re: Gdzie strój aniołka - Kielce 13.01.10, 17:03 w sensie nie sklepów tez nie ma nic Ja jezdze do Krakowa, Warszawy, albo Poznania. Wiocha na maxa... Gdzie kupujecie ubrania dla dzieci?? Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: Gdzie strój aniołka - Kielce 13.01.10, 18:38 W Smyku, Aresie, Pinokiu, Ams w Pasażu świętokrzyskim. Odpowiedz Link Zgłoś
waszahanusia Re: Gdzie strój aniołka - Kielce 13.01.10, 19:19 no to ja tylko w Pinokio, czasem Smyk, na tesco tez sa czasem fajne, ale jednak te bluzki jakos dziwnie sie nosza- sa waskie, rekawy jakos tak ze mojej córci ciagle cos sie zwija. Wlasnie dzis zaczełam wyprzedaz ubran mojego dizecka. KOlekojonowałam 2,5 roku, nie dorobilam sie drugiego i sie pozbywam Odpowiedz Link Zgłoś
aga_dominika Re: Gdzie strój aniołka - Kielce 13.01.10, 19:36 a ja w Smyku, Tesco też - bardzo lubię - szczególnie -70% hehehe. Mam teściową na Śląsku więc dosyć często ją "odwiedzam" szczególnie w styczniu i w lipcu i jeżdżę po okolicy Pozostaje nam czekać na nową Galerie Echo, ale to dopiero na wiosnę 2011 i podejrzewam, że jak ją otworzą to nawet wyprzedaże nie zdążą się zacząć a już będzie wszystko wysprzedane . A zauważyłyście, że u nas zawsze są później przeceny? np. wszędzie w CCC była przecena butów zimowych dla dzieci a u nas zero. Beznadziejaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
motylka09 Re: Gdzie strój aniołka - Kielce 13.01.10, 21:55 Ja podejrzewam, że w tym samym czasie otworzą też koronę i plazę, czyli pod koniec 2011. A wtedy to będziemy miały gdzie buszować po sklepach. I może nawet nie będzie takiego ścisku jak do tej pory w tej jednej biednej galerii. No cóż a do tego czasu pozostaje nam odwiedzać bliskich w pobliskich miastach i "przy okazji" wyskoczyć na małe zakupy Odpowiedz Link Zgłoś