neptunka Re: golarka do ubrań- jaką polecacie? 15.01.10, 13:23 www.allegro.pl/item883003714_golarka_do_ubran_mpm_lr_027_86_akumulatorowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
mlubik Re: golarka do ubrań- jaką polecacie? 15.01.10, 13:39 mam taką samą rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: golarka do ubrań- jaką polecacie? 15.01.10, 14:08 Potwierdzam REWELACJA, chociaz IMO marka beznadziejna. Do kupienia rowniez w Media Markt (czasem sa przy kasach). Moja golarka juz nie raz upadła, ma nawet ukruszony plastik, ale skliłam i dziala dalej Fantastyczne jest w niej to, ze ma duza powierzchnie golącą w porownaniu z innymi oraz duza siłe zasysania (tak bym to nazwała). Trzeba tylko uważac, aby zbytnio nie dociskac ja szczególnie do dzianin. W ten sposób zrobiły mi sie dziury w skarpetkach. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: golarka do ubrań- jaką polecacie? 15.01.10, 15:24 Ja mam taką samą - dla mnie bomba - sweter goli w 5 minut Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macka Re: golarka do ubrań- jaką polecacie? 15.01.10, 17:37 tez mam tą z mpm z ładowarką- jest super! wczesniej miałam już chyba z 5 modeli innych i żaden nie był tak fajny jak ta! Odpowiedz Link Zgłoś
chce_bobo Re: golarka do ubrań- jaką polecacie? 15.01.10, 14:11 od 3 lat używam golarki clatronic, kosztuje do 20 zł. Jestem z niej b.zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: golarka do ubrań- jaką polecacie? 15.01.10, 16:01 Od gwiazdki też mam tą golarkę firmy MPM. Jak narazie jestem bardzo zadowolona. Kupiona właśnie w Media Markt przy kasie za 49 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: golarka do ubrań- jaką polecacie? 15.01.10, 18:53 www.allegro.pl/item874960183_golarka_do_swetrow_ubran_kocy_i_dywanow_euromax.html ja mam taką, goli dobrze, wygodne jest dla mnie to, ze nie jest na baterie tylko do prądu, ale po ogoleniu 1 rzeczy znowu trzeba ją ładować Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: golarka do ubrań- jaką polecacie? 15.01.10, 21:45 mam tchibo i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.kly Re: golarka do ubrań- jaką polecacie? 16.01.10, 15:51 a czy ktoś ma golarke BWG z allegro? www.allegro.pl/item874522551_bwg_golarka_do_ubran_zmechacen_akumulator_220v.html maja największą sprzedawalność Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.kly Re: golarka do ubrań- jaką polecacie? 16.01.10, 16:22 moze teraz zadziala - a jesli nie to trzeba z adresu wykasowac "url" z konca ( nie wiem czemu mi wyskakuje) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.kly odnośnie polecanej golarki 20.01.10, 17:58 Dzień Babci mnie gonił więc kupiłam te polecaną golarkę. Rozczarowałam sie tylko, że nie goli ona "na kablu". Pracuje pół godziny a ładuje sie 8-12 godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: odnośnie polecanej golarki 20.01.10, 22:21 agnieszka.kly napisała: > ładuje sie 8-12 godzin... Niemozliwe... Mam golarke jakies 2-3 lata i ładuje sie max 2/3h. Zoastawiaj ja na noc. Ja w pól godziny dokładnie ogole cały sweter :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
zielono_mi_15 Re: odnośnie polecanej golarki 21.01.10, 09:35 Potwierdzam to co napisały poprzedniczki.Ta golarka MPM jest super. Duża i szybko rozprawia się ze zmechaceniami. Wcześniej miałam Clatronic- małą na baterie. Nie była zła ale bardzo wolna. Odpowiedz Link Zgłoś
anjaand Re: golarka do ubrań- jaką polecacie? 21.01.10, 09:29 Od ponad 4 lat używam zalinkowanej golarki MPM ale na baterie (2xR20) i jest rewelacyjna. Baterie starczają na długo. Koleżanka zachwycona moją golarką kupiła właśnie tą z kablem i jest zawiedziona - jej zdaniem słabiej goli Odpowiedz Link Zgłoś
agar2208 Re: golarka do ubrań- jaką polecacie? 21.01.10, 23:43 Dziewczyny, czyli tą golarkę MPM lepiej kupić na kabel, czy na baterie??? Ja myślałam, że jak jest na kabel, to nie trzeba jej jeszcze jakoś ładować, tylko włączyć do kontaktu i gotowe. Jak to jest? A ta na baterie długo pochodzi? Miałam kilka takich bazarkowych na baterie i po ogoleniu niecałego swetra juz baterie były do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
anjaand Re: golarka do ubrań- jaką polecacie? 22.01.10, 08:37 Ja nie używałam tej na kabel, ale w mojej o ile dobrze kojarzę to przez te kilka lat wymieniałam baterie chyba tylko 3 razy, a sporo golę. Te baterie są naprawdę duże i chyba dlatego na długo starczają Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: golarka do ubrań- jaką polecacie? 22.01.10, 14:10 Mam wersje na kabel, ale kiedy kupowałam w Media Markt jakis czas temu, nie było tej na baterie. Gole z właczonym kablem (105cm) do gniazdka, a jak jest mi niewygodnie po prostu go odłaczam. Bez kabla na pewno działa 0.5h, potem golarke ładuje, itd. ... Odpowiedz Link Zgłoś
only.cerber Re: golarka do ubrań- jaką polecacie? 13.07.10, 13:38 Mi się wydaje, że nawet taka zwykła golarka do ubrań może dać radę, no ale pewnie nie pochodzi za długo - takie rzeczy niestety, ale lubią się często psuć. Z tego co wiem, to na stronie medialuxa.pl jest taka w miarę fajna golarka, która po wygoleniu jednego swetra raczej na pewno się nie zepsuje. Warto tam sobie zerknąć, jak chce się coś takiego kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
adresnieprawidlowy Re: golarka do ubrań- jaką polecacie? 04.08.10, 10:33 Droga nie jest, ale widziałem tańszą na electro.pl kosztowała chyba ze 20 złotych. Na takie urządzenie chyba nie trzeba wydawać jakiejś zawrotnej kwoty, bo też nie będziemy go używać codziennie. Rzecz sama w sobie przydatna, bo sweterki potrafią się mechacić. Odpowiedz Link Zgłoś