Dodaj do ulubionych

IMPLAST Driver 4XL

26.02.04, 14:35
Bardzo spodobał mi się ten wózek i zastanawiam się nad jego kupnem. Sporo
informacji znalazłam tu o Driver3XL a o 4XL prawie nic. Powiedzcie mi jaki to
wózek i czy opłaca się go kupić czy za jego wyglądem idzie również
funkcjonalność?Czy ktoś wie gdzie na żywo mogę go w wawie obejrzeć? I jeszcze
jedno czy ogólnie trzkołowce są lepsze od tradycyjnych czterech kółek?
Obserwuj wątek
    • miniaxv Re: IMPLAST Driver 4XL 26.02.04, 17:55
      Implast Driver 4XL jest właściwie identyczny jak 3XL.Różni się tylko ilością
      kółek, kółka są cztery, a przednia oś jest jest skrętna. Sama spacerówka,
      godolka i dostępne kolory są takie same.Ja widziałam 4XL tylko w katalogu, bo
      na rynek ma wejść dopiero w marcu. Ja uważam, że te wózeczki są bardzo fajne i
      zdecydowałam się kupić 3XL. Nie sądzę, żeby trójkołowce były lepsze lub gorsze
      od czterokołowców, wszytko zależy chyba jak wózeczek jest skonstruowany i czy
      jest stabilny. 4XL ma kosztować około 50 zł więcej niż 3XL.Mieszkam w Poznaniu,
      a tutaj mieści się sama firma więc wybór jest chyba największy. Widziałam model
      z wersji limitowanej, białe obicie wykonane z tzw. skóry ekologicznej z
      beżowymi elementami, cudo! Tylko nie wiem jakby ten mmateriał sprawował się w
      praktyce, bardzo jasny kolor i trudny do pielęgnacji, ale..przepiękny. Ja kupię
      beżowy z normalnego materiału (wszystkie elementy można prać). Pozdrawiam -
      Monika
      • larvva Re: IMPLAST Driver 4XL 29.02.04, 08:49
        ja tez zastanawiam sie nad tym wozkiem (4xl) choc narazie widzialam go tylko na
        stronie internetowej firmy implast.
        mam pytanko: jakie sa kola w tym wozku? bo w wozku roy doczytalam sie ze sa 2
        opcje - kola papowane lub eva. a jak to wyglada w 4xl? wolalabym nie miec
        papowanych...
        i jeszcze - wiecie cos na temat wagi tego wozka? roy wazy 12kg, a 4xl?
    • miniaxv Re: IMPLAST Driver 4XL 29.02.04, 09:28
      Niestety wiele Ci nie pomogę, bo na temat kółek to nic nie wiem. Nam w sklepie
      owiedziano, że 4XL będzie ważył tyle samo co 3XL (czyli teoretycznie 12,5 kg),
      chociaż sprzedawczyni przyznała, że obydwa wózeczki ważą naprawdę i tak trochę
      więcej. Jeśli masz jakieś pytania, to podaję CIten telefon do sklepu firmowego
      w Poznaniu (061)851 86 81. Pani mówiła, że można zdzwonić z każdym pytaniem, a
      obsługa bardzo miła! Pozdrawiam!
      • megi122 Re: IMPLAST Driver 4XL 01.03.04, 15:07
        Mam jeszcze jedno pytanko czy ten 4XL w wersji spacerowej ma podnóżek, na
        zdjęciach tego nie widać, choć piszą, że ma. 3XL ma ramę z której utworzony
        jest podnóżek a jak jest w 4XL? Ktoś wie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka