dagusia_29 17.04.10, 11:54 Wiosna sukienki i tu moje pytanie jakie kupujecie rajstopy dla dzieci?? Chodzi mi o nie za wzorzyste ładne i takie co po 1 praniu już są brzydkie. No i w rozsądnej cenie, szukam takich na 86-92 dla 1,5 roczne córci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia_h Re: Rajstopy dla dziewczynki 17.04.10, 12:03 W KappAhlu przedwczoraj kupiłam na wyprzedaży przepiękne szare rajtuzki w pionowe prążki (ale nie takie prążki bieliźniane, tylko takie prążki z rodzaju "uroczych") - za 11zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kasianowa2 Re: Rajstopy dla dziewczynki 17.04.10, 20:04 Mam bardzo dużo TUPTUSIÓW. Wesdług mnie od poczatku mają najładniejsze, kolorowe wzory. Mało ich jest na allegro, ja je kupuję w slepachz ubrankami dziecięcymi. Są na przykład w Świecie dziecka w tesco na Górczewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
evezu Re: Rajstopy dla dziewczynki 17.04.10, 20:42 kupuję tylko firmy WOLA w oszołomach można kupic poniżej 10zł Odpowiedz Link Zgłoś
lupa_87 Re: Rajstopy dla dziewczynki 17.04.10, 21:01 Wola lub Gatta. Tylko te. Porządne i po 11 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
karotka_p Re: Rajstopy dla dziewczynki 19.04.10, 16:23 Polskiego producenta Yorker, dobra jakość i fajne wzory, na allegro u użytkownika bobomania. Wola i Gatta też jakościowo ok, ale dużo droższe i gumki w pasie uciskają. Odpowiedz Link Zgłoś