kleryk11 26.09.04, 00:03 Jakie buty byście polecili(jakiej firmy)do ścigacza? Planuje zakup butów firmy Diadora co sądzicie o tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hayabusa68 Re: Buty na ściga 26.09.04, 12:04 Sidi vertebra nawet da się w nich trochę chodzić a to buty sportowe. p[zdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Buty na ściga IP: *.tu.ok.cox.net 27.09.04, 08:25 Tez polecam Sidi Vertera, maja wszystko co trzeba i naprawde chronia noge, 2 miesiace temu jechalem szybko w nocy na autostradzie i trafilem cos noga tak ze az mi ja z podnozka zrzucilo, noga cala, na przodzie buta glebokie rysy, co to bylo to do teraz nie wiem, raczej nie zwierze bo bym caly we krwi byl po kopie przy takiej predkosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk1000 Re: Buty na ściga 27.09.04, 13:33 Mam Sidi Vertebra 2 i sa na pelnym wypasie. Diadora tez sa OK, ale to nie to co Sidi. Generalnie obie firmy sa OK, tak wiec wybor nalezy do ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Buty na ściga 27.09.04, 19:51 Sidi Vertebra Race Carbon-od niedawna, są OK. Zastanawiałem się nad Diadorą, ale ktoś na tym forum mi odradził, poszukaj może w postach z 2003r. Pytanie tylko ile chcesz wydać? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś