basha 25.03.04, 11:24 Witam! Czym rózni się inglesina max od inglesiny max super? A drugie pytanie, czy jest taka wersja inglesiny w której poszycie budki ściąga się do prania w pralce? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akcept3 Re: Inglesina max - pytanie 25.03.04, 13:50 Inglesina max i max super jako spacerówki wyglądają tak samo ( a max super ma chromowane rurki). Max super spełnia dodatkową funkcję - wózka dla noworodka (głębokiego). W zestawie jest biały wkład i materacyk kokosowy oraz specjalne przedłużenie do pałąka z przodu wózka. Wygląda to tak, że dokładasz to przedłużenie i za nie nakładasz biały wkład, przyczepiasz go na napy i do środka wkładasz materacy. jest to wygodne bo nie plączą ci się pasy, no i nie musisz przy wkładaniu dziecka manewrować z pałąkiem. Co do budki wkładasz ją całą do prania (składa się). Odpowiedz Link Zgłoś
basha Re: Inglesina max - pytanie 25.03.04, 14:24 Hej! Ja kupiłam inglesinę max super z allegro i niestety żadnych przystosowań dla noworodka nie ma Chociaż to nie problem bo Maja jest już duża. No i budka, w przypadku mojego wózka, materiał jest przynitowany, czyżby wkładało się to do pralki z wewnętrznym stelarzem? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: Inglesina max - pytanie 25.03.04, 22:08 Ja sama jeszcze nie pralam,ale juz czytalam,ze dziewczyny wlasnie cala budke ze stelazem wkladaja do pralki i miesci sie bez problemu i pierze bez szkody dla tegoz stelaza. Pozdrawmiam-Jola Odpowiedz Link Zgłoś
basha Re: Inglesina max - pytanie-jeszcze pytanie ważne 30.03.04, 09:55 Dziewczyny! Jeszcze jedno pytanie, a czym różni się zwykła inglesina max od inglesiny max cross? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś