katrio_na 11.09.10, 12:32 Czy w H&M są już kombinezony dla starszych chłopców (2 częściowe)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: H&M - kombinezony - starsze dzieci 11.09.10, 15:19 na wiek do 7-8 lat: wersja krasiasta kurtka (popiel/cze i turkus) i do tego spodnie turkusowe, czarne... Cena 149zł kurtka i 99zł spodnie shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=BARN_LFL_YTT&shoptype=S Nie wiem czy wyskoczy ten zestaw - napewno na jednej ze stron jest spodni kraciastych jeszcze nie ma pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M - kombinezony - starsze dzieci 11.09.10, 18:40 Dla starszych chlopców widziałam dzisiaj 2-cz. w Kappahl. Odpowiedz Link Zgłoś
katrio_na Re: H&M - kombinezony - starsze dzieci 11.09.10, 19:41 Oj, tylko nas interesuje taki w rozmiarze 140... Te kurtki w kratke widzialam i kompletnie mi sie nie podobaja. Szukam takich 1 kolorowych - najchetniej granat lub czern + zabudowane spodnie czarne. A pamietasz cene tego w Kappahl i kolorystyke (jednolita czy z udziwnieniami)? W katalogu internetowym widze jedynie zimowki dla maluchow. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: H&M - kombinezony - starsze dzieci 11.09.10, 20:05 Kappahl - kurtka około 250zł, spodnie 160zł. Kolory - czerwony, zielony, brązowy - takie widziałam - na www są jeszcze inne. Uszyte świetnie, ale... nie każdy Kappahl ma tak duża rozmiarówkę z KAXSa (choć jak dory sklep to sprowadzi z innego miasta). Apropos H&Mowskich kraciastych kurtek - nie miałam na myśli napompowanych niby-puchówek za 79zł - te co są jako tako ciekawe są w sklepach od wczoraj (w niektórcyh sklepach nie ma już ani jednej sztuki). Niestety są do 128cm. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: H&M - kombinezony - starsze dzieci 11.09.10, 20:11 Krasulas, a widziałaś moze te kurtki (kolor szary, turkus albo niebieski mnie intersuje): Odpowiedz Link Zgłoś
katrio_na Re: H&M - kombinezony - starsze dzieci 11.09.10, 20:27 My wlasnie tez takich kurtek szukamy. Widzialam je na Allegro za 120zl ale bez metek, pisalyscie jednak, ze ten sprzedajacy ma raczej podrobki. Jednak Kappahl wychodzi za drogo, przy takiej opcji to wole juz kupic Reime. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: H&M - kombinezony - starsze dzieci 11.09.10, 20:39 tak - piekielnie drogie... A te kurteczki - nie widziałam w sklepie. Choć - kupiłam parę dni temu Młodemu kurtkę HMowską z zeszłego roku i ma polarek od wewnątrz i wiatrołap. Z zewnątrz identyczna jak na fotce - kieszeń, odblaski, ściągacze, więc może będą. W H&Mie będę pon/wt - bo ma być spora dostawa a ja na galotki dla córy poluję - jak będą dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: H&M - kombinezony - starsze dzieci 11.09.10, 21:02 > Choć - kupiłam parę dni temu Młodemu kurtkę HMowską z zeszłego roku i ma polare > k od wewnątrz i wiatrołap. Z zewnątrz identyczna jak na fotce - kieszeń, odblas > ki, ściągacze, No co ty. Rok temu sprawdzałam na dziale chłopięcym i nie miały na 100% śniegołapu czy tam wiatrołapu. Znalazłam na allegro: http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/12/26/95/21/1226952102 http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/12/26/95/21/1226952102_1 Hmmm.... moze jeszcze starsza kolekcja miała wiatrołap. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: H&M - kombinezony - starsze dzieci 11.09.10, 21:13 Katrio_na - o jakich kurtkach piszesz bo się pogubiłam, jakie widziałaś za 120 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: H&M - kombinezony - starsze dzieci 11.09.10, 21:16 Kurtki dla starszych dzieci, które ja widzialam nie sa chyba z kolekcji Kaxs (nie chodzi o te jednokolorowe, te były tylko do 128). Spodnie na pewno byly całe czarne, kurtki były w jakąs kratke czy inny wzorek, ale ciemne i stonowane. Dla mnie Ok dla starszego chlopca, ale nie wiem, czy tego szukasz. Niestety, na ceny nie patrzyłam wcale, bo mnie interesowała tylko kolekcja dziewczęca. Ja spodnie planuje kupic Kaxs, tylko czekam na kupon i nowa dostawę, bo dzisiaj największe czarne w Arkadii były na 116. Natomiast kurtki Kaxs uwazam, że sa za drogie. Bardzo mi sie spodobała taka w ciemnym różu w czarna kratke (nie Kaxs) i chyba kupie ją jako druga, typowo narciarską. Cena kurtek Kaxs to 245 zł, a te były po 159 zł. Nie miały tylko śniegołapu, ale jakoś moge to przezyć. W zeszłym roku najstarsza córka wcale nie miała typowej kurtki narciarskiej ze śniegołapem i nie bylo z tym problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: H&M - kombinezony - starsze dzieci 11.09.10, 21:24 tak - te kracistw są też ładne i cena fajna... Co do H&Mowskiej - nie potrafię zalinkowac samego zdjęcia. Moja ma wiatrołap i dodatkową metkę na szyjce - z obrazkiem gór i opisem materiału. Przód kurtki taki sam! Zgadza się - w aukcji jest opis kolekcja 2009r., więc pwnie sprzed 2 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: H&M - kombinezony - starsze dzieci 11.09.10, 21:32 o takie coś (metka przy szyjce) znalazłam jeszcze, nowa z metką nawet: Kraciaste z KappAhl widziałam ale u nas były tylko wielkie rozmiary powyzej r. 152. Fajne nawet choć wolę jednokolorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: greenland 13.09.10, 20:05 sprostowanie dostałam dzisiaj nasza kurteczkę rety - jakże trzeba być zaćmionym - oczywiście, że kurtka nie ma pasa pasa antyśnieżnego choć zdjęcie może lekko przekłamywać dodam tylko, że jest fantastyczna - pomimo jego braku genialny materiał, krój i kolor... ciemny turkus pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
katrio_na Re: H&M - kombinezony - starsze dzieci 11.09.10, 21:35 O tych co zalinkowalas: allegro.pl/h-m-odjechana-kurtka-niebieski-czarny-140cm-i1216573204.html tylko, ze byl kiedys watek o tym sprzedajacym - negatywny dodam. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: H&M - kombinezony - starsze dzieci 12.09.10, 00:20 Katrio_na, to są inne kurtki. Te z aukcji są takie jakby piankowe, nie wiem jak ten materiał nazwać. Widziałam je już w sklepie. Jak dla mnie to nie nadają się na zimę jako kurtka glówna. JA bym to potraktowała jako swego rodzaju "polar" raczej. Mogę się mylić, może to jakiś nowy rodzaj materiału, może jest super ciepły itp ale póki co to ja bym go nie kupiła dla mojego 6,5 latka jako podstawową kurtkę na zimę. Odpowiedz Link Zgłoś
katrio_na Re: H&M - kombinezony - starsze dzieci 12.09.10, 09:39 A wiesz, ze masz racje... Teraz przejrzalam katalog H&M i widze roznice - zmylila mnie cena i na pierwszy rzut oka identyczny wyglad. Ja szukam jednak tej co Ty Czyli bedzie kosztowac ok. 160zl? Ostatnio kupowalam 2 lata temu i pamietam, ze caly komplet kosztowal w granicach 200zl (chyba 129zl kurtka a spodnie 79zl ale sa cale zabudowane). Teraz widze, ze wyjdzie jednak drozej. Odpowiedz Link Zgłoś