Dodaj do ulubionych

klips zabezpieczający

22.09.10, 18:56
przyszedł dzisiaj kombinezon AST dla mojego syna, który zamówiłam na all.. w spodniach niestety jest klips zabezpieczający.. napisałam już maila do sprzedającego ale na razie cisza.. zastanawiam się, czy da sie to samemu usunąc, czy można uszkodzić materiał? miała któras z Was taki przypadek?
Obserwuj wątek
    • kinas3 Re: klips zabezpieczający 22.09.10, 19:38
      Jeśli masz paragon to spróbuj w jakimś markecie. Ja miała w kurtce też kupionej na allegro. Poszłam z kurtką i paragonem do Tesco. Po wytłumaczeniu sytuacji pani mi bez problemu zdjęła klips.
      • mmala6 Re: klips zabezpieczający 22.09.10, 19:43
        kiedyś moja kuzynka, która pracowała w sklepie z ciuchami, edukowała mnie w sprawie klipsów. Jest jakiś myk, bo złodzieje ściągają ale niestety nie pamiętam. Pamiętam za to, że mówiła, że niektóre klipsy mają jakiś płyn i jak się rozwali klipsa na siłę, to brudzi się ubranie. Pojęcia nie mam czy to prawda. Sama kiedyś kupiłam we Francji bluzkę a w Polsce okazało się, że nie zdjęli klipsa. Niestety przy ściąganiu klipsa bluzka się rozwaliła....To były czasy bez googlawink teraz pewnie znajdziesz jakiś sprawdzony sposób.
        • clonek13 Re: klips zabezpieczający 22.09.10, 19:53
          jesli masz rachunek to idz do sklepu i wyjasnij ,moze ci sciagna to , nie sciagaj sama bo zepsujesz ubranie, w wiekszosci takich klipsow w UK sa farby ktore poplamia ci ubranie, jesli zaden sklep ci nie pomoze pozostanie napisanie do przedawcy allegro , jego blad wiec wysylka tam i spowrotem na jego koszt
          • uleczka.pl Re: klips zabezpieczający 22.09.10, 20:25
            Niestety może uszkodzić Ci ubranie ,jak sama go sobie ściągniesz .
            Popytaj w sklepach ,ale wiem że klipsy są różne i machiny do ich ściągania również ...
            • monia111175 Re: klips zabezpieczający 22.09.10, 20:33
              mi w smyku pan ochroniarz sciagnął--po tym jak pikało moje dziecko przy wyjsciu--był mały wszyty,ale te duze tez wyciagająsmile
              • uwielbiam_truskawki Re: klips zabezpieczający 22.09.10, 23:03
                Endo mi kurtkę z klipsem przysłało. Rozbiłam go młotkiem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka