Dodaj do ulubionych

do ambasadorek Streetcom. :)

20.10.10, 12:19
dziewczyny mam kilka pytań.
ide dzisiaj wysłać podpisane oświadczenie więc mam nadzieje że będe otrzymywać prodykty
jak częto bierzecie udział w kampaniach??
co sie stanie gdy niemasz z kim przetestować produktu??
czy za każdym razem jak wypełnicie akiete to otrzymujecie produkt??
dzisiaj mimo iż nie wysłałam jeszcze oświadczenia otrzymałam paczkę pampersów i mam tylko jedną koleżanke która ma niemowlaczka reszta to dzieci które nie noszą pampków czy jedna osoba oprócz mnie wystarczy do przetestowania czy musze szukać po osiedlu wink więcej osób
pozdr. i czekam na odp.
Obserwuj wątek
    • mmala6 Re: do ambasadorek Streetcom. :) 20.10.10, 12:30
      a co chodzi w ogóle z tymi streetcom? dostałam zapytanie od koleżanki czy bym nie chciała wypróbować pieluszek.
      Ja mam mnóstwo znajomych z niemowlętamiwink
      • ksfilipek Re: do ambasadorek Streetcom. :) 20.10.10, 12:48
        ja nie wyslalam oswiadczenia a przysyłają mi produkty do testowania, mniej więcej 1 raz na 2 miesiace, po wypelnieniu ankiety nie biora Cie do każdej kampanii, a ankiety mozesz sobie powymyslać tzn. że niby komus dalas i wymysl coś co wyimaginowana osoba ci powiedziala na temat poieluszek.Jedna ankieta napewno nie wystarczy każą zawsze kilka wysłac dotyczących danego produktu.
        • pia_ Re: do ambasadorek Streetcom. :) 20.10.10, 12:50
          Powymyślać? Super, to się nazywa uczciwe podejście do sprawy.
    • pia_ Re: do ambasadorek Streetcom. :) 20.10.10, 12:49
      Nie martw się na zapas, to, ze nawet wyślą Ci maila, ze wyybrali Cię do grupy testowej nie oznacza, ze przyślą Ci próbki, bo liczy się szybkość odpowiedzi na ich propozycję. Ja odpisałam na ich maila na drugi dzień (miałam awarię netu) i niczego mi nie przysłali, od tamtego czasu nie dostałam już żadnych propozycji sad
    • iberka Re: do ambasadorek Streetcom. :) 20.10.10, 13:03
      ja biorę udział w kampaniach, średnio 1 w mcu chyba nam wypada bo czasem sa 2/3 a czasem 2 mce cisza a oświadczenia ciągle nie wysłałam uncertain więc to chyba nie ma wielkiego znaczenia.
      Podchodzę do sprawy wg mnie fair tzn rozdaję co mam rozdać w rodzinie i wśród znajomych. Pieluszki dostalam dziś a ,że mamy spory zapas to kilka na pewno pójdzie do sąsiadów z dziećmi smile. Póxniej pytam co sadzą? jak spisał się produkt? itp i piszę raporty

iza
      • houdiridi Re: do ambasadorek Streetcom. :) 20.10.10, 13:07
        no właśnie niechce kłamać wymyślać tylko napisać prawde co sądzę o danym produkcie chyba będe musiała jednak polatać po osiedlu i rozdawać pampersy smile
    • aurinko Re: do ambasadorek Streetcom. :) 20.10.10, 13:19
      Dotychczas ominęły mnie tylko dwie kampanie, a tak to łapię się praktycznie na wszystko, niezależnie od wysłanego oświadczenia (wysłałam dopiero po trzeciej kampanii w jakiej brałam udział), ani nie zależy to od czasu kiedy odpowiadam na ankietę. To co mam do rozdania rozdaję znajomym, rodzinie, czasem zostawiam w byłym miejscu pracy, potem zbieram opinie i na tej podstawie piszę raport.
      • witka55 Re: do ambasadorek Streetcom. :) 20.10.10, 15:20
        Jak odpowiadacie na ankiety produktowe, żeby zakwalifikować się do dużej ilości kampanii? Dajecie odpowiedzi zawsze prawdziwe, czy troszkę "koloryzujecie"?
        • marcowa_nadzieja Re: do ambasadorek Streetcom. :) 20.10.10, 16:04
          Ja mimo, że wysłałam oświadczenie, to przez ponad 2 lata zakwalifikowałam się raptem do dwóch kampani - wedla i nestle musli. Może na "starość" chcą mi życie osłodzićbig_grin
          Mimo, że moje dziecko w tym czasie przeszło przez wszystki rozmiary pampków, to nigdy nie załapałam się na na testy pieluch.
          Jak dla mnie to trochę taka lipa, bo sporo z moich znajomych ( w różnym wieku) się zarejestrowało i mówią, że z kampaniami podobnie jak u mnie.
          Może jest tak jak w agencjach badających opinię publiczną, że kwalifikują się co do fajniejszych kampanii znajomi znajomych ...
          Pamiętam jak kiedyś w firmie x była badana opinia o karmie y i mimo, że miałam jamnika, miałam mówić, że mam boksera, bo klient, czyli firma x miała parcie na właścicieli dużych ras, więc o kant d... potłuc takie badania i marketing.
          • marta76 Re: do ambasadorek Streetcom. :) 20.10.10, 16:12
            6 miesięcy od rejestracji i raz tylko mi coś wysłali.Robiłam zwrotne raporty uczciwie około 15 +ten końcowy.
            Mam koleząnki,które raz w miesiącu cos dostają.Z moich obserwacji wynika,że te koleżanki mieszkają w dużych miastach.
            • marcowa_nadzieja Re: do ambasadorek Streetcom. :) 20.10.10, 16:21
              Ja W-wa, więc nie wiem, czy to kwestia dużego miasta wink
              • mmala6 Re: do ambasadorek Streetcom. :) 20.10.10, 17:27

znaleźli sobie darmowych ankieterów....
                • uleczka.pl Re: do ambasadorek Streetcom. :) 20.10.10, 17:55
                  To oświadczenie o ile nie jestem w błędzie dotyczy testowania produktów alkoholowych i tytoniowych .
                  • aleks2539 Re: do ambasadorek Streetcom. :) 20.10.10, 21:07
                    Największe szanse mają mieszkańcy dużych miast - ja mieszkam w Toruniu - miałam około 10 kampanii, siostra w małym mieście - żadnej akcji, koleżanka z Warszawy - non stop coś testuje.
                    • houdiridi Re: do ambasadorek Streetcom. :) 21.10.10, 12:01

ja jestem z małego miasta i pierwszy raz biore udział w kampani a ile trzeba napisać raportów??
                      • aurinko Re: do ambasadorek Streetcom. :) 21.10.10, 12:10
                        houdiridi napisała:

>
                        > ja jestem z małego miasta i pierwszy raz biore udział w kampani a ile trzeba na
                        > pisać raportów??

Tyle ile rozmów przeprowadzisz. Możesz kilka rozmów zawrzeć w jednym raporcie.
                        Przeczytaj dołączony do paczki Przewodnik Ambasadorki, tam są wszystkie informacje.
        • aurinko Re: do ambasadorek Streetcom. :) 21.10.10, 12:06
          witka55 napisała:

> Jak odpowiadacie na ankiety produktowe, żeby zakwalifikować się do dużej ilości
          > kampanii? Dajecie odpowiedzi zawsze prawdziwe, czy troszkę "koloryzujecie"?

Nie mam potrzeby koloryzować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka