Dodaj do ulubionych

Sklep Smoby

22.11.10, 23:36
Podpowiedźcie czy warto czy kasa jest fajna czy czytnik kart to atrapa czy wydaje jakieś dźwięki, czy jest to ta sama kasa co sprzedawana osobno o osobno- generalnie warto ?!
Dość droga zabawka, ale jak u Was się sprawdza to kupuję.
Obserwuj wątek
    • inx123 Re: Sklep Smoby 23.11.10, 09:13
      > Podpowiedźcie czy warto czy kasa jest fajna czy czytnik kart to atrapa czy wyda
      > je jakieś dźwięki
      kasa wydaje dzwięki jednak nie da sie na niej naprawę liczyć....czytnik wydaje dzwięk po włożeniu karty i tyle.....
      >czy jest to ta sama kasa co sprzedawana osobno
      to nie jest ta sama kasa
      moja bawi się nim od czasu do czasu... chyba już za duża na niego (6l).....myśle, że dla mniejszych dzieci będzie ok..( jak go dostała miała 4l i też wielkiego szału nie było choć bawiła się częściej wink)
      • lutka27 Re: Sklep Smoby 23.11.10, 23:17
        Dzięki serdeczne.
        Ja myślę, że to troszkę przereklamowane(zwe względu na markę), bo chyba są fajniejsze kasy, ale w sumie jako całość to fajna zabawka?!
        • inx123 Re: Sklep Smoby 23.11.10, 23:41
          zależy ile dziecko ma lat?..jeśli jest młodsze to ok....sama zabawka solina...może za wyjątkiem tych kartoników tekturowych (u nas szybko się zniszczyły)....zamiast tego miała dokupine plastikowe warzywa i owace..wink....teraz zdecydowanie woli bawić się kasą, na której da sie liczyć....czasami stawia ją na sklepie i ta jest w uzyciu a nie ta sklepowa........ale mowie dla młoszych dzieci, które w dodatku mają rodzeństwo wink (ktoś kupuje ktoś sprzedaje..mnie sie po 5 razach znudziło wink)zabawka fajna......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka