kropkacom 06.12.10, 17:54 www.vertbaudet.fr/page/catalogues_interactifs.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkapinka Re: vertbaudet nowa kolekcja. 07.12.10, 19:05 Jak zwykle podobna do poprzednich, u nich nie ma szaleństw, ale większośc rzeczy ładna. Coś się da wybrać I cieszę się, ze zwiększyli rozmiarówke do 14 lat. __________________ wycietezmejli.blogspot.com "Ucinam w tej chwili wymianę mejli i ustalam, że ja opieprzam, a Ty jesteś opieprzany, bo inaczej się pogubimy...sorry taki job" Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 wysyłka 28.12.10, 13:23 czy vertbaudet wysyła juz do Polski? nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: wysyłka 28.12.10, 13:37 nie wysyła __________________ wycietezmejli.blogspot.com "Ucinam w tej chwili wymianę mejli i ustalam, że ja opieprzam, a Ty jesteś opieprzany, bo inaczej się pogubimy...sorry taki job" Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: wysyłka 28.12.10, 13:49 no dobrze, a czy jesli juz wysyłka na teren uk to czy karta visa z adresem PL moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: wysyłka 29.12.10, 10:29 nie wiem jak w UK, we francuskim płacę polską kartą. __________________ wycietezmejli.blogspot.com "Ucinam w tej chwili wymianę mejli i ustalam, że ja opieprzam, a Ty jesteś opieprzany, bo inaczej się pogubimy...sorry taki job" Odpowiedz Link Zgłoś