agni71 08.02.11, 00:46 Czy te dwa modele mają taką samą rozmiarówkę? Np. jesli dziecko nosi r. N12 W13 z Caymanów, to w modelu Mary Jane będzie nosiło ten sam rozmiar? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikabe Re: Crocsy model Mary Jane a Cayman? 08.02.11, 08:07 moim zdaniem rozmiarówka taka sama - mary jane są niższe w podbiciu i troszkę lepiej się nogi trzymają. Córcie mają oba modele i preferują mary jane Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Crocsy model Mary Jane a Cayman? 08.02.11, 09:51 w dziecięcych trudno mi powiedzieć, chociaż córka miała obydwa modele. W damskim mary jane są zdecydowanie większe od caymanów. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Crocsy model Mary Jane a Cayman? 08.02.11, 10:15 A może ktoś, kto miał te butki dla dziecka doradzi mi, czy r. M2 W4 będzie dobry przy obecnej dł. stopy 20,5 cm? wkurzające jest, że niektórzy sprzedawcy na Allegro podają jakos dziwnie rozmiary np. 2 UK (nie wiem, czy to jest odpowiednik właśnie M2 W4?) i do tego jeszcze przy tych samych rozmiarach podają rózną dł. wkładki. No i na koncu nie wiem, czy te buty z dziwnym oznaczeniem rozmiaru to podróbki czy nie? Sprzedawce zarzekają się, że oryginały z wyprzedaży.... Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Crocsy model Mary Jane a Cayman? 08.02.11, 10:31 Moja corka ma mary jane M2 W4 i są jeszcze dobre, a stopę ma 22cm lub ciut więcej. __________________ wycietezmejli.blogspot.com "Ucinam w tej chwili wymianę mejli i ustalam, że ja opieprzam, a Ty jesteś opieprzany, bo inaczej się pogubimy...sorry taki job" Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Crocsy model Mary Jane a Cayman? 08.02.11, 11:23 Oj, a już byłam przekonana do zakupu tego rozmiaru.... W takim razie wezmę chyba M1 W3 i ewentualnie poprosze o mozliwośc wymiany na większe, gdyby sie jednak okazały za małe.... Odpowiedz Link Zgłoś