Dodaj do ulubionych

Telefon komórkowy

28.02.11, 11:59
Szukam właśnie telefonu komórkowego dla siebie, mam telefon na kartę i nie chcę tego zmieniać więc muszę zapłacić..

wymagania:
- wytrzymała bateria
- nie dotykowy
- prosty w obsłudze (mam na myśli np. wysyłanie smsów, pożyczyłam teraz nokię e65 od taty i żeby wysłać smsa to się trzeba nieźle napstrykać)
- fajnie jak będzie miał wifi

do 600zł
Obserwuj wątek
    • belle_amie Re: Telefon komórkowy 28.02.11, 12:01
      chodzi mi oczywiście o doradzenie modelu a nie oferty sprzedażysmile
      • oliwka2009 Re: Telefon komórkowy 28.02.11, 12:05
        Nokia e65 ja to nie mogłam z tym telefonem znajoma miała i nie umiałam sie obsłużyć. Ja mam nokie C5 jest na Symbianie jest świetna nie dotykowa ale nie ma wifi a bateria długo trzyma smile A ceny są różne.
        • belle_amie Re: Telefon komórkowy 01.03.11, 12:40
          właśnie o noki c5 myślałam ale obawiam się tego symbiana, jakoś nie przepadam i nie wiem czy bym była w stanie się przyzwyczaić..patrzyłam też na nokie 2710 ona jest na tym zwykłym systemie noki..
          najchętniej znowu kupiłabym jakiegoś sony ericssona ale jakoś nic mi się nie podoba a jak się podoba to jest dotykowy..
    • pusz3k Re: Telefon komórkowy 28.02.11, 12:13
      proponuję zaopatrzyć się w telefon z Dual Sim, możesz przyoszczędzić wkładając dwie karty, dzwoniąc taniej jednocześnie do dwóch sieci. na pewno Nokia z serii E np. E51, jeśli chodzi o baterię, polecam też HTC -tylko, że tu dotykowe niestety, co do dual i nie za wysokiej ceny - Barel S100.
      WiFi to w większości modeli standard obecnie
    • antekcwaniak Proponuję coś z oferty Ojca Rydzyka ;) 01.03.11, 13:51
      Tam są takie duże telefony dla emerytów. Duży telefon, duży wyświetlacz i doskonała oferta sieci "wRodzinie" wink
      • oliwka2009 Re: Proponuję coś z oferty Ojca Rydzyka ;) 01.03.11, 14:27
        Symbian mi w normalnej obsłudze nie przeszkadza. Chyba że jakiś program trzeba zrobić jakiś program. Ale już się przyzwyczaiłam smile W ogóle to tylko do Nokii mam zaufanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka