Dodaj do ulubionych

nextdirect.com - darmowa wysyłka

05.10.11, 09:07
Bez limitu zamówienia (mozna zamowić np. 1 rzecz) nie pobierają kosztów wysyłki do PL
Obserwuj wątek
    • owianka Re: nextdirect.com - darmowa wysyłka 05.10.11, 09:43
      Ale na zawsze, czy promocja?
      • lucyna_1980 Re: nextdirect.com - darmowa wysyłka 05.10.11, 09:47
        Nie ma napisane do kiedy - wiec może na zawsze? smile
        www.nextdirect.com/pl/en/home
        • vanilka89 Re: nextdirect.com - darmowa wysyłka 05.10.11, 10:11
          no ja sie nie dziwie, że wysyłka jest free, bo cena i tak powala!!! Przeliczenie na złotówki to jest jawne złodziejstwo. To juz taniej na alegro albo w halens!
          • rybka.8 Re: nextdirect.com - darmowa wysyłka 05.10.11, 10:40
            dokładnie,ceny z zł na stronie next powalają...generalnie ja już nie wiem gdzie zamawiacwink na alegro strach , co chwila jakieś konta osób co sprzedają ciuszki next zostają zaiweszone,sama mmiałąm taką syt. niestety....halens jak dla mnie tez porazka,przysłali mi złe zamówienie , odesłałąm im na drugi dzięn ,ale oczywiście jestem bez pieniędzy i bez towaru,bo halens ma 3 tyg na zwrot pieniędzy !!!
            • agni71 Re: nextdirect.com - darmowa wysyłka 05.10.11, 11:07
              To co chciałabym zamowić (jedna rzecz) w Halens z przesylką 47 zł, z nextdirect 41 zł, ale jakbym chciała odesłac, to znowu koszt i kłopot większy i tak sie waham wink Na Allegro te rzecz kupiłam i okazała sie za mała, więc na All. juz nie ryzykuję.
      • mea8 Re: nextdirect.com - darmowa wysyłka 12.10.11, 21:32
        Potwierdzam, przesylka kurierem. Jest znacznie bezpieczniejsmile Zamowilam w czwartek, dzisiaj odebralam.
    • kamelia04.08.2007 Re: nextdirect.com - darmowa wysyłka 05.10.11, 12:29
      do Francji też gratis, tyle, że ceny w € są mało zachecająca, a do tego nic nie znalazłam zachwycającego (i w odpowiedniej relacji do ceny)
    • lucyna_1980 Re: nextdirect.com - darmowa wysyłka 05.10.11, 12:47
      Aaaaa i teraz się dopatrzyłam że wysyłka w 3 dni robocze - to chyba przewoźnika zmienili. Może kurierem będą wysyłać? W sumie to by było lepsze bo bezpieczniej no i przesyłka była by ewidencjonowana. Napiszę Wam jak to sie teraz odbywa bo złozyłam zamowienie. Teoretycznie w pon/ wt powinno juz być...
      • iberka wysylka 3 dni robocze 05.10.11, 13:17
        tzn,e mają 3 dni na wysłanie , zwykle sklepy nie liczą dnia zakupu ( nie wiem jak next) ale wypada ,że w pon/ wtorek to oni mogą zamówienie dopiero wysłać

iza
      • owianka Re: nextdirect.com - darmowa wysyłka 05.10.11, 13:21
        Paczka, którą zamawiałam jakieś 3 tygodnie temu (omawiając to na forum, jak może pamiętasz smile) przyszła kurierem.
        • olus22 Re: nextdirect.com - darmowa wysyłka 05.10.11, 13:53
          A ja zamawiam w halensie i jeszcze nigdy nie miałam problemu a dużo tego zamawiam.
          • basiaikarol Re: nextdirect.com - darmowa wysyłka 05.10.11, 19:00
            przepraszam ze się podepne pod wątek ale zapytam: jak długo czekałaś na przesyłkę z hallens ? wczoraj złożyłam zamówienie i w potwierdzeniu nic nie ma o terminie dostarczenia
    • lucyna_1980 Re: nextdirect.com - darmowa wysyłka 12.10.11, 20:55
      Zapomniałam napisać w srodę zamówiłam w poniedzialek paczka była u mnie.
      Kurierem GLS ...
      Więc faktycznie 3 dni robocze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka