Dodaj do ulubionych

Kupony rabatowe z InStyle :-)

13.10.11, 09:30
instyle.pl/szalenstwozakupow
Obserwuj wątek
    • janka39 Re: Kupony rabatowe z InStyle :-) 13.10.11, 15:42
      Milo smile
      I uffff, juz myslalam, ze bede musiala odlozyc zakup rudych botkow wink
      • pade janka39 13.10.11, 17:43
        a gdzie Ty widzisz kupony do ryłko?
        chyba, że coś pomieszałam i inne buty kupujesz?smile
      • bondyrka Re: Kupony rabatowe z InStyle :-) 13.10.11, 18:52
        Pade jakie Ryłko chyba czytasz bez zrozumienia he he ona pisze o rudych butach,a nie rylko wink

A czy zeby skorzystac z tych rabatow procentowych trzeba miec te kupony z gazety czy promocja obejmuje wszystkich w tych dniach w godzinach nocnych?
        • mamaoskarka Re: Kupony rabatowe z InStyle :-) 13.10.11, 19:22
          Dziewczyny a macie moze dostep do listy sklepow i wysokosci znizek? Jesli tak, to moze ktoras by wkleila do watku.
          • mamaoskarka Re: Kupony rabatowe z InStyle :-) 13.10.11, 19:26

Gapa jestem wink Juz mam.
        • grabasik Re: Kupony rabatowe z InStyle :-) 13.10.11, 20:04
          Bondyrka jaka pade przecież to pia_ pytała wink Sorki ale mnie mogłam się powstrzymać wink
          • grabasik Re: Kupony rabatowe z InStyle :-) 13.10.11, 20:06
            Jednak to ja mam coś ze wzrokiem i faktycznie pade była smile
        • pade Re: Kupony rabatowe z InStyle :-) 13.10.11, 21:25
          akurat nie o to chodzi
          czytałam w innym wątku, że janka chce kupić botki ryłko
          dlatego pytam
          czytać umiemsmile
      • kaliaa Re: Kupony rabatowe z InStyle :-) 13.10.11, 20:23
        no ja tez bym chetnie kupila te rude botki rylki ze znizka, ale nie widze znizki do rylko sad
        • janka39 Pade (i nie tylko..) 13.10.11, 22:27
          To juz wyjasniam... Rabatow do sklepu Rylko nie widzialam, a westchenie ulgi bylo nieco przewrotne wink. Bo gdyby znizki byly, to pewnie chcialabym zaoszczedzic i z zakupem upatrzonych botkow wstrzymalabym sie do 5 listopada.. A tak mam je juz w domu! smile No i wybralam jednak te ciemniejsze. Rude są piekne, baaardzo wygodne (nawet dla mnie obcas nie stanowil zadnego problemu, bo w srodku jest wysoka platforma), ale... ten fragment buta przy wiązaniu jest jakos tak skonstruowany, ze bardzo poszerza stope, co nie wygląda zbyt zgrabnie (zastanawialam sie, czy to aby nie dlatego, ze mam wysokie podbicie, ale ekspedientka powiedziala, ze na innych tez tak leżą). Za to te ciemniejsze leżały doskonale i stopa byla w nich szczuplejsza wink. Na jednej stopie mialam rude, na drugiej czekoladowe i tak wybralam (choc łatwo nie było wink ). Kocham obcasy, bo zawsze chcialam miec te 180 cm wzrostu wink

ps. A Ryłko zachowalo sie niefajnie - nie ma znizek ani z avanti a ni z InStyle. Obrazam sie na nich wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka