Dodaj do ulubionych

czapki Barts

06.11.11, 15:18
Wiecie może gdzie kupie we Wro? Chciałabym przymierzyc... Przy okazji - znacie te markę? Polecacie? Czy te ich czapki sa z welny (opis z all) czy ze sztucznej wełny (opis z schaffy - tego samego modelu... no i co to jest ta sztuczna welna?)
Obserwuj wątek
    • mielin Re: czapki Barts 06.11.11, 17:28
      W W-wie są dostępne w Intersporcie, pewnie u Was też. Za to ceny mają interesujące - ok 80-90zł a nawet więcej w zależności od modelu. Raczej nie są wełniane- na moje oko akryl, jednak dotykowo wzornictwo bardzo ok, co do jakości nie mam pojęcia...
    • janka39 Re: czapki Barts 06.11.11, 19:20
      Dzięki smile, sprawdze. Model jasmine na all jest za 99 chyba, w schaffie za 109, wiec tego sie spodziewalam
    • helly.g Re: czapki Barts 06.11.11, 19:47
      Markę znam i mogę polecić. Córka ma beret i szalik z akrylu. To nie jest wełna, akryl jest miękki i bardzo przyjemny w dotyku, zbliżony do kaszmiru. Nie określiłabym tego "sztuczną wełną", po prostu inne włókno smile
      Zerknij do merlina, bo tam też spory wybór Bartsa.
      • kolina01 Re: czapki Barts 06.11.11, 20:02
        INtersport ma fajne wyprzedaze czapek. Udało mi sie w zeszlym roku kupić czapkę Barts poniżej 10 pln!! Ciekawe czy nadal jeszcze na tym zarabialismile
    • janka39 Re: czapki Barts 06.11.11, 20:21
      Ale taaaaka wyprzedaz to chyba dopiero w styczniu? Swoja droga niezle są opisy tego samego modelu. W merlinie: 70% akryliku (czy to dzidzius akrylu? wink ), 30% welny. I model z Jasmine zmienił sie w Joanne wink
      • helly.g Re: czapki Barts 06.11.11, 20:28
        Na wszywce beretu mamy napisane: GB 100% acrylic, PL 100% akryl, FR 100% acrylique itd w kilku innych językach wink
        Czyli akryl i akrylik to to samo, używane wymiennie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka