Dodaj do ulubionych

gra Monopoly-która?

10.12.11, 08:42

zamierzam kupić synowi tę grę na gwiazdkę .Mma tylko zagwozdkę ktorą ,na all widzę kilka rożnych wersji i sama nie wiem ,co wybrac
syn lat 9
Obserwuj wątek
    • igguana2 Re: gra Monopoly-która? 12.12.11, 18:30
      Ja kupiłam na mikołaja w tym roku mojemu siostrzeńcowi (9 lat) MONOPOLY POLSKA , bardzo mu się podoba, bo tam są nazwy polskich miast. Zabawa na długie lata dla całej rodziny, a poza tym chłopiec jak nie zna jakiegoś miasta to patrzy na mapie , gdzie jest położone wink Lepiej nie kupować jakiejś dziecięcej wersji, bo szybko mu się znudzi.
      • mamusia_oliwki Re: gra Monopoly-która? 12.12.11, 22:41
        Również mamy Monopoly Polska kupioną na Mikołaja dla 7 latki. Córka radzi sobie świetnie i wszystkich ogrywabig_grin
    • leigh4 Re: gra Monopoly-która? 13.12.11, 21:40
      Mój ma monopoly junior(porażka), monopoly szalona gotówka-bardzo udana gra, lubi w nią grać (ja zreszta teżwink. Na gwiazdkę chce dostać monopoly "bardziej dorosłe" - polska, pewnie dostanie, ale czy sie sprawdzi-ocenimy po świętachsmile
      • gizm0 Re: gra Monopoly-która? 13.12.11, 22:52
        Monopoly polska w real nowej gazetce za chyba 59,9. Jakos tak smile
    • agni71 Re: gra Monopoly-która? 13.12.11, 23:14
      My mamy taką zwykłą, z ulicami Warszawy, nazywa sie po prostu Monopoly. Córka 9-letnia oszalała na punkcie tej gry wink
    • pia_ Re: gra Monopoly-która? 14.12.11, 00:10
      O ile w Monopoly junior graliśmy kiedyś non-stop, o tyle w Monopoly Świat, które dostała córka na Mikołaja rok temu zagraliśmy moze z 2 razy. Długa gra, męcząca i mało emocjonująca, a na dodatek rozmieszczenie krajów i stolic na planszy mało logiczne.
    • agajjja Re: gra Monopoly-która? 14.12.11, 07:46
      A czym się różni monopoly świat d monoploly polska? Tylko nazwami miast?
      • pia_ Re: gra Monopoly-która? 14.12.11, 08:02
        Monopoly Świat
        www.gryplanszowe.pl/index.php?d=szczegoly&tw=1751
        Nonopoly Polska
        www.gryplanszowe.pl/index.php?d=szczegoly&tw=3582
        • mysiam Re: gra Monopoly-która? 14.12.11, 08:14
          dzięki za sugestie
          od początku skłaniałam się ku tej :
          allegro.pl/hasbro-gra-monopoly-i1975529592.html
          I myślę ,ze tą wersję kupię
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się