Dodaj do ulubionych

STEREO.PL Grupon

05.02.12, 15:00
porazka . Zamowienie składałam 17 stycznia . Do tej pory status jako -kompletacja-. Do sklepu dodzwonic sie nie mozna. Na maila nie odpowiadają.
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: STEREO.PL Grupon 05.02.12, 17:44
      Zwróć kupon do groupona.
      • aniuta65 Re: STEREO.PL Grupon 05.02.12, 17:51
        Dzieki za zainteresowanie. Czy pomimo ze złozyłam zamowienie mogę zwrocić kupon?. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji i nie mam pojecia jak to się załatwia. Pozdrawiam
        • pia_ Re: STEREO.PL Grupon 05.02.12, 19:31
          Sprawa Stereo jest znana Grouponowi, bo bardzo dużo ludzi zostało oszukanych, zwracają pieniądze bez problemu.
          • niebioska Re: STEREO.PL Grupon 05.02.12, 19:35
            Nie sądzę, żeby zwracali pieniądze za kupony, które oficjalnie zostały wykorzystane.
            • pia_ Re: STEREO.PL Grupon 05.02.12, 19:37
              Na facebooku na stronie Stereo są porady ludzi, który też wykupili Groupona, poczytajcie.
              • alf1312 az nie wierze... 05.02.12, 21:24
                Tez kupilam kupon zamowilam w 1dniu kiedy mozna bylo, przelalam im rroznice ok 50zl na konto a zabawka byla u mnie po 2dniach uff chyba mialam szczescie
                • pia_ Re: az nie wierze... 06.02.12, 08:32
                  Moje zamówienie takze zrealizowano, ale miałam szczęście, bo na te pozycje książkowe ani nie podnieśli cen, ani nie zmieniono ich dostepności z 24h na inną. Na przesyłkę czekałam jednak tydzień, choć zamawiałam z samego rana 17.01. Reasumując szczęście mieli Ci, którzy zamówili towar, który faktycznie Stereo miało w swoim magazynie, wtedy ceny były bez zmian i dostępność, natomiast wszystkie inne rzeczy tuż po 12 w nocy zmieniły "w cudowny sposób" zarówno ceny jak i termin dostępności.
                  • aniuta65 Re: az nie wierze... 06.02.12, 10:51
                    Ja mamawiałam rano 17 stycznia . Do tej pory jest status kompletacja termin otrzymania przesyłki 2 dni .. Sprawdzałam teraz czy płyta jest w sprzedazy, - jest ze statusem wysyłka 3-5 dni. Wysłałam kolejnego maila. Zobaczymy co dalej. Pozdrawiam
    • minimalny4 Re: STEREO.PL Grupon 07.02.12, 23:43
      Stereo to totalna porażka także groupona. Wystąpiłam o zwrot za kupon.
    • grzegorz796 Re: STEREO.PL Grupon 23.02.12, 17:44
      Witam
      Również zostałem oszukany przez sklep stereo.pl. Zamówienie złożyłem 7 stycznia i do dziś nie otrzymałem produktów ani zwrotu pieniędzy. Sklep nie odpowiada na maile a próba kontaktu telefonicznego zakończyła się 15 minutowym oczekiwaniem na połączenie z konsultantem (Biuro obsługi "klienta" pracuje tylko sześć godzin od 10 do 16 ).
      • aniuta65 Re: STEREO.PL Grupon 24.02.12, 09:14
        Witam . Zadzwoniłam do Gruponu z pytaniem co zrobić w tej sytuacji. Pani ktora ze mną rozmawiała powiedziała ze bedzie kontaktować się w tej sprawie ze stereo. Po 2 dniach widać było efekt. Dostałam maila z przeprosinami i informacją o zwrocie pieniędzy za grupon i z dopłaty do ceny towaru. Dodatkowo dostałam rabat 20% na cały asortyment stereo.pl. Zdziwiona jestem ze stereo wykreciło taki numer z gruponami. Przed świętami robiłam u nich spore zamowienie na prezenty gwiazdkowe. Wszystko było ok. Ceny były bardzo konkurencyjne . Towar doszedł szybko i naprawde nie bylo zadnych problemow. Pozdrawiam
        • 2donald Re: STEREO.PL Grupon 24.02.12, 11:33
          Sklep STEREO okrada swoich klientów.
          OSTRZEŻENIE
          dla tych, którzy nie lubią wyrzucac pieniędzy w błoto.
          Od początku tego roku zostało oszukanych i okradzionych wielu internautów. Promocyjne ceny płyt w rzeczywistości okazały się tylko chwytem marketingowym a towar nigdy nie został wysłany. Jeżeli ktoś z Państwa chciałby zamówic jakąś płytę w sklepie STEREO to radzę się nad tym głęboko zastanowic. Wspomnę tylko, że w żaden sposób nie można odzyskac wpłaconych pieniędzy, brak kontaktu zarówno telefonicznego jak i mailowego ze strony personelu !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka