eedytkaa 21.02.12, 14:26 nie mam możliwości bezpośrednio przez ich stronę i się zastanawiam czy przez Hallens czy przez allegro. Czy w Hallens przeważnie przychodzi wszytko zamówione? A na allegro macie kogoś sprawdzonego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: gdzie najlepiej kupic next 21.02.12, 14:58 robiłam w Halens 3 zamówienia niedawno, nie dotarły tylko jedne jeansy-zadzwoniłam anulowałam zeby nie "wisiało" zamówienie i zeby potem nie dosyłali ich już. czekam na paczke max.2 tyg. teraz mam maila ze z kolejnego jest wszystko. podstawowy plus Halensa to taki ze w przypadku rozczarowania towarem mozesz odesłac-co sie niestety ostatnio czesciej zdarza na pewno taniej niz na Next w euro i przewaznie taniej niz na allegro. tego co nie ma juz w next nie kupisz w halens ale na allegro tez raczej nie zamówisz. ja sobie jeszcze przed zamówieniem w Halens zawsze sprawdzam dostepnosc na next.co.uk i wtedy mam prawie pewnosc ze cos dotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: gdzie najlepiej kupic next 21.02.12, 14:59 aha, czemu nie masz mozliwosci kupienia bezposrednio na stronie? przechodzi prawie kazda karta, ja płaciłam zwykła płatniczą dojcze banku Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: gdzie najlepiej kupic next 21.02.12, 15:00 no i najwazniejsza zaleta Halensa to nie płacisz z góry za cos czego moze nie byc już. i nie zostajesz oszukana co było plagą allegro w zeszłym roku.... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: gdzie najlepiej kupic next 21.02.12, 15:03 forum.gazeta.pl/forum/w,583,118981477,119113433,Re_next_oli_moda.html Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: gdzie najlepiej kupic next 21.02.12, 17:03 Do mnie Halens w tym roku doszedł ekspresem... Odpowiedz Link Zgłoś
mdab2005 Re: gdzie najlepiej kupic next 21.02.12, 17:28 ja też ostatnio zamawiam większość next'a w Halens i czeka się ok. 2 tygodnie na allegro też czasem zamawiam, ale tylko u dwóch sprzedawców i sa to mniejsze zamówienia (Anna2791 i aldona1702) i do tej pory się nie zawiodłam, u pierwszego sprzedawcy zawsze biorę wysyłkę za pobraniem Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: gdzie najlepiej kupic next 21.02.12, 18:34 a jak w halens rozbijaja zamowienie na dwa razy ,to placi sie dwa razy za przesylke? Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: gdzie najlepiej kupic next 21.02.12, 18:44 jak rozbijesz zamówienie na dwa zapłacisz dwa razy za przesyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: gdzie najlepiej kupic next 21.02.12, 19:11 angie07 napisała: > jak rozbijesz zamówienie na dwa zapłacisz dwa razy za przesyłkę. a jak toHalens rozbije zamówienie na drobne to i tak opłata jest tylko jedna mnie ostatnia paczka przyszła w 3 czesciach, jedna kurierem ,dwie paczki po jednym ciuchu pocztą.wszystkie nadane w tten sam dzien ale opłata doliczona tylko raz. Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: gdzie najlepiej kupic next 21.02.12, 22:52 Patatajowa nie mogę zamówić bezzposrednio bo nigdy tego nie robiłam i nie potrafie a po za tym chyba nie wysyłają do Polski? ja tez właśnie obserwuje aukcje Anna2791 i aldona1702) i sie zastanawiam na zakupie u nich... bo mają pozytywne komentarze także mysle że nie kantują. Pośrednika nie mam niestety Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-0011 Re: gdzie najlepiej kupic next 22.02.12, 08:10 Ja też zamawiałam u aldona1702 i wszystko było ok z tym że bardzo długo czekałam na przesyłkę. Teraz zamawiam w halens i jest szybciej a do tego taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_tyszkielich Re: gdzie najlepiej kupic next 21.02.12, 22:43 u pośredniczki ja mam. Odpowiedz Link Zgłoś
franianiania Re: gdzie najlepiej kupic next 21.02.12, 23:13 beata-jak przelicza twoja posredniczka funta? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_tyszkielich Re: gdzie najlepiej kupic next 22.02.12, 21:25 Nie wiem Nigdy jej o to nie pytałam. Robie hurtowe zakupy i płacę od razu. Ale chyba wedle NBP. Odpowiedz Link Zgłoś
e-olenka Re: gdzie najlepiej kupic next 22.02.12, 09:31 teraz na nextdirect.com jest darmowa wysyłka do Polski, a ceny podane są w zł. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: gdzie najlepiej kupic next 22.02.12, 10:33 e-olenka napisała: > teraz na nextdirect.com jest darmowa wysyłka do Polski, a ceny podane są w zł. ta wysyłka gratis i ceny w pln sa juz od dłuższego czasu. zakupy proste,płatnosc tez no i nie trzeba przeliczac od razu ceny na złotówki. paczka szybka kurierem. jak ktos lubi samodzielnie zrobic zakupy to fajna sprawa. ALE ja zrobiłam miesiac temu duże i pasuja mi raptem 2 rzeczy a zabawa w odesłanie do UK i koszty takie ze sie nie opłaca. zostaje allegro Odpowiedz Link Zgłoś
beata_tyszkielich Re: gdzie najlepiej kupic next 22.02.12, 21:27 Mnie moja pośredniczka mierzy,"maca" i oddaje od razu jak nie pasuje. Mam zaufanie i jeszcze nigdy się nie zdarzyło że coś nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
karinaxy80 Re: gdzie najlepiej kupic next 22.02.12, 10:20 Ja ostatnio w halensie, bo można odesłać...i odesłałam 2 pary spodni, bo nie dość że za duże to jeszcze kolor i fason mi nie przypasował. W ubiegłym roku też robiłam zakupy u pani Aldony i wszystko dotarło. Byłam zadowolona. Teraz nie wiem czy zamawiać na lato na allegro czy czekać aż w halensie się pojawi...? Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: gdzie najlepiej kupic next 22.02.12, 11:53 te ceny które tłumaczy przeglądarka to są te?? czy jakoś potem po polsku? bo ja tępa na to jestem próbowałam się zalogować ale niestety polski nr tel nie przejdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
nijntje Re: gdzie najlepiej kupic next 22.02.12, 11:59 "...tłumaczy przeglądarka..." ? na jaką stronę się logujesz? next.co.uk czy nextdirect.com ? Odpowiedz Link Zgłoś
nijntje Re: gdzie najlepiej kupic next 22.02.12, 12:14 ok,czyli ceny masz już w złotówkach i one pozostają bez zmian a z telefonem pamiętam,że też miałam z tym problem spróbuj 0048 i nr komórki Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: gdzie najlepiej kupic next 22.02.12, 15:49 wpisany numer komórki bez zera i plusa i bez odstępów przeszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: gdzie najlepiej kupic next 16.07.13, 18:20 na fb jest grupa next i tam dziewczyny robia wspolne zakupy z uk jest tez z amerykanskimi markami Odpowiedz Link Zgłoś
eedytkaa Re: gdzie najlepiej kupic next 22.02.12, 20:36 tak patrze i widze ze sie nie opłaca na nextdirect bo jest drożej niż w hallens i allegro.. także pewnie złoże zamówienie w hallens Odpowiedz Link Zgłoś
drobnostka7 Re: gdzie najlepiej kupic next 22.02.12, 20:53 Raz kupiłam na allegro nexta-a, a z 10 razy w Halens (wcześniej w Quelle). W H. trochę dłużej czeka się na wysyłkę ale przeważnie jest niższa cena i dla mnie jakoś tak mniej stresu niż przez allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
78mala Re: gdzie najlepiej kupic next 16.07.13, 10:35 Witam, potrzebuję namiarów na pośrednika next, ponieważ potrzebuję spodni w rozmiarze plus fit. Moje poprzednie pośredniczki zrezygnowały z interesu. Może ktoś jednak ma możliwość zamówienia z next.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: gdzie najlepiej kupic next 16.07.13, 14:50 a nie można ich zamówić na nextdirect? do mnie właśnie dziś przyjechały slim fit, ale plus fit też można było zamówić... Odpowiedz Link Zgłoś
kimura Re: gdzie najlepiej kupic next 16.07.13, 22:58 Lece w sobote do Pl moge zakupic I przeslac Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco do kimura 17.07.13, 08:34 kimura ,czy moglabys mi zrobić zakupy w crocs.uk ? proszę o kontakt na ktosco@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
78mala Re: do kimura 17.07.13, 14:41 Kimura, dzięki za odzew, napisałam na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś