Dodaj do ulubionych

Szczoteczka + kubek

28.08.12, 12:34
Szukam do przedszkola kompletu szczoteczka + kubeczek, zależy mi by to był komplet z jakimś charakterystycznym nadrukiem, by dziecko nie pomyliło z innymi. Szukałam w stacjonarnych, ale nie ma nigdzie takich dziecięcych kompletów, a w necie tylko z Tomkiem widziałam ( syn nie cierpi tej bajki). Może któraś z Was gdzieś widziala, to poproszę o namiarysmile
Obserwuj wątek
    • pucaluta Re: Szczoteczka + kubek 28.08.12, 12:47
      Widziałam w Rossmannie - tam są kubeczki niebieskie i różowe, może nie bardzo charakterystyczne, ale za to niedrogie smile Panie i tak będą pomagały znajdować kubeczki i szczoteczki, tak sądzę.

Aha, no i widziałam ostatnio pastę Elmex w Rossmanie właśnie, z kubeczkiem w komplecie.
    • kanna Re: Szczoteczka + kubek 28.08.12, 13:42
      Naklejka z ulubionym bohaterem na kubek - i już nie pomyli.
      • blizniaki14 Re: Szczoteczka + kubek 28.08.12, 14:28
        Najlepiej podpisać i już smile Gdy pracowałam w grupie maluchów zawsze to ja podawałam dzieciom kubeczki, by uniknąć niepotrzebnego zamieszania i przepychania się w łazience smile Wszystkie były podpisane. Także spokojnie smile
    • ladyjane Re: Szczoteczka + kubek 28.08.12, 18:00
      Elmex junior w rossmanie była z kubkiem
      • feromonka Re: Szczoteczka + kubek 28.08.12, 18:36
        W syna przedszkolu polowa grupy miała kubeczki z elmexabig_grin i szczoteczki z rossmana z nakladkami na główkę szczoteczki, żeby uniknąć pomylki naklejalam charakterystyczną naklejkę i dodatkowo podpisywalam kubeczek
        • kasiol81 Re: Szczoteczka + kubek 28.08.12, 21:20
          W Tesco są zestawy Aquafresh, pasta kubek szczoteczka, widziałam też podobne zestawy Signal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka