Dziewczyny powiedzcie mi co mam zrobić z taką kupującą.
Dałam buty do licytacji od 1zł.
Gość zapytał czy jest możliwy odbiór osobisty w mailu, zgodziłam się.
Na sam koniec zalicytował.
Poszły za złotówkę

Miałam napisane :
list polecony priorytetowy 10zł
paczka pocztowa 11zł
Teraz kupująca męczy mnie mailami: Podkreślone klient reszta moje odpowiedzi
1.Witam czy bywa PANI W GLIWICACH to możemy umówić się na odbiór osobisty pozdrawiam
Witam.Niestety nie bywam w Gliwicach.Pozdrawiam.
2, Witam a czy bywa PANI w okolicy DOMU MUZYKI I TANCA bo znajomy tam mieszka to byscie mogli sie tam umówic na odbiór
Witam.
Proszę pana niestety posiadam 2 małych dzieci i ze względu na pogodę nie będę ich ciągła po mieście ani po Zabrzu ani po Gliwicach.
Bardzo przepraszam za niedogodność.
Jeżeli panu zależy na odbiorze osobistym to proszę się pofatygować do mnie do domu.
Pozdrawiam
3.JA tylko pytam czy PANI nie pracuje w okolicy a PANI odrazu tak niegrzecznie bede po nie w srode miedzy 20-21h
"PANI odrazu tak niegrzecznie" ???
Proszę pana nie wiem co niegrzecznego napisałam w wiadomości.
Odpisuję panu na pytania rzeczowo.
Niestety w środe 31.10 wyjeżdzam na groby i będę dopiero 4.11 wieczorem, więc proszę o ustalenie innego terminu odbioru.
Jeżeli panu nie pasuje proszę o wybranie formy dostawy ( były 2) i buty wyślę pocztą.
Myślę że te 11zł benzyna też wyjdzie i będzie po kłopocie. Pozdrawiam
4.a nie ma PAN ich komu ich zostawiec bo ja też w srodę jade na groby i ich pilnie potrzebuje czekam na odpowiedz
Przykro mi ale nie.
U mnie w domu w tym czasie nikogo nie będzie
5, a u sąsiada albo u kogos innego po naprawde potrzebuje ich na czwartek a jutro czy we wtorek nie mam jak bo jestem w trasie prosze sie popytac i dac znac przelew zaraz zrobie za nie ..
Przepraszam ale nie będę biegał po sąsiadach i pytał.
Jest to akurat taki okres że ludzie jadą na groby, sprzątają, wyjeżdzaja itp.
Zrobi pan przelew paypal dziś za parę minut będzie na moim koncie a ja jutro z rana pójdę na pocztę wysłać.
Więc w środe u pana by były, jeżeli nie to proszę kogoś zaangażować w odbiór jak to takie pilne
6
, Witam do srody napewno nie dojdzie to raz a dwa to jak mnie nie ma to kto ją ma odebrac ? dlatego chce ją odebrac prosze tylko podac gdzie mam byc i o której
Odp: Sąsiadka.
7szkoda że jak pytałem nie napisał PAN kiedy i w jakie godziny można je odebrac to bym nie cieszyłasie że mam buty na czwartek tak zostaje z palcem w nocniku bo PAN podobno nie ma nikogo u kogo można je zostawic to o czyms swiadczy??
Po pierwsze w aukcji nigdzie nie było napisane że jest odbiór osobisty to była moja dobra wola że się zgodziłem. A po drugie proszę mnie tu nie obrażać nic pani do tego dlaczego nie zostawie je u nikogo.
Nie przyszło pani na myśl że mogę od niedawna tu mieszkać i jeszcze ludzi nie znać.
Tak jak napisałem albo teraz pon wt do 9-20 tej albo za tydzień od 5 listopada też 9-20
8.czyli jaki numer i o kogo mam pytać dziękuje i pozdrawiam
[b]Mieszkanie wynajmowane nazwisko ...... na domofonie
ul..... ...
Zabrze
tel.........czyli jaki numer i o kogo mam pytac dziękuje i pozdrawiam
W tym wplata paypal 1zł