kasiab75 20.11.12, 13:24 ruszyly wczoraj. niektore fajne a wiekszosc nie. ale moze komus sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bim-bol Re: Black Friday Deals na amazonie 20.11.12, 15:00 Link do Black Friday Deals jak by ktos szukal www.amazon.co.uk/deals-offers-savings/b/?_encoding=UTF8&camp=1634&creative=19450&linkCode=ur2&nav_sdd=aps&tag=fisherp-21&node=350613011&pf_rd_i=468294&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_p=344504087&pf_rd_r=1Z1S2RBRTATFGGH1CJDN&pf_rd_s=center-B1&pf_rd_t=101 --- Sprawdź numer konta Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Black Friday Deals na amazonie 20.11.12, 15:03 szukam dla 6 latki iii od wczoraj przeglądam..brak pomysłu.... macie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Black Friday Deals na amazonie 20.11.12, 15:06 Wrzuciłam do koszyka coś dokładnie w momencie, kiedy rozpoczęła się oferta deal price i oczywiscie od razu było 100% claimed a ja na waiting list na której jestem juz od 15 min i nic sie nie dzieje ani nie zmienia Czy ludzie nie mają nic do roboty tylko siedzieć na amazonie i polować na okazje ? Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Black Friday Deals na amazonie 20.11.12, 15:40 Wkurzyłam się ! w końcu udało mi się złapać to co chciałam bo się zwolniły te lampki. Na zakup ma się 15 min od włożenia do koszyka. No to super, dodałam kilka innych rzeczy żeby wyszło powyżej 25 GBP, idę do check out i tam już nie w koszyku a w dalszym kroku patrze a cena jest normalna, taka jak była tej lampki. Wracam do regulaminu, szukam, czytam i : To complete your order through the Shopping Basket and buy the item at the promotional discount: 1.Click the Proceed to Checkout button from your Shopping Basket to check out. The checkbox for Use your Gift and promotional balance must be checked for your Lightning Deal promotion to be applied. You must not uncheck it. Sory ale albo jestem ślepa albo musze iść do okulisty ! Szukałam tego okienka do zaznaczenia 15 minut, nie znalazłam, cena była wciąż regularna, zakup mi przepadł ! I teraz już go 2 raz nie mogę do koszyka pakować bo można tylko raz Niech mi ktoś na przyszłość powie, gdzie to się zaznacza bo poluję jeszcze na coś i nie chcę znów takiego zonka Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Black Friday Deals na amazonie 20.11.12, 15:42 tzn oczywiście chodzi o to że coś miało być zaznaczone i żeby tego nie odznaczać, ja nic nie odznaczałam na bank a cena na końcu pojawiła się normalna, bez promocji Odpowiedz Link Zgłoś
kasiab75 Re: Black Friday Deals na amazonie 20.11.12, 16:04 wiesz co ja nic nie zaznaczalam ani nie odznaczalam od razu po kliknieciu poszlam do koszyka i bylo i w takiej cenie jak mialo i kupilam od razu. nie wiem czemu jest teraz problem ale na dole w dyskusjach ludzie pisali o roznych klopotach wczoraj... Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Black Friday Deals na amazonie 20.11.12, 16:07 No więc właśnie ja też nic nie odhaczałam a na końcu i tak miałam cenę normalną Czekam na jeszcze jedną rzecz która będzie niebawem ale jak znów tak będzie to bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Black Friday Deals na amazonie 20.11.12, 16:17 Teraz robie test na jakimkolwiek przedmiocie i jak juz mam listę rzeczy z koszyka to np te ilość (quantity pozostałych w koszyku rzeczy w normalnej cenie jest w takim jakby białym kwadraciku, a ilość tego promocyjnego przedmiotu w ogóle nie jest edytowalna, bo nie ma tego kwadracika tylko sama "goła" jedynka. Tak samo było z tym czego nie udało mi się kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
aregiec Re: Black Friday Deals na amazonie 20.11.12, 21:36 Udało mi się "złapać" komplet desek do krojenia Joseph Joseph i tez byłam zdziwiona bo po przejsciu do kasy pokazała się normalna cena. Dopiero w ostatnim kroku przy potwierdzaniu zamówienia było wyszczególnione, ze jest specjalny rabat, odejmowany od łącznej kwoty. Tak że jak coś złapiecie to po prostu trzeba przejsc te wszystkie kroki zamówienia. Ilość na koncu mozna edytowac ale jak sądzę druga sztuka byłaby już w normalnej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Black Friday Deals na amazonie 21.11.12, 09:40 aregiec napisała: > Udało mi się "złapać" komplet desek do krojenia Joseph Joseph i tez byłam zdziw > iona bo po przejsciu do kasy pokazała się normalna cena. Dopiero w ostatnim kro > ku przy potwierdzaniu zamówienia było wyszczególnione, ze jest specjalny rabat, > odejmowany od łącznej kwoty. Tak że jak coś złapiecie to po prostu trzeba prze > jsc te wszystkie kroki zamówienia. Ilość na koncu mozna edytowac ale jak sądzę > druga sztuka byłaby już w normalnej cenie To mnie załamałaś... Jak zobaczyłam tą normalną cene to dwa razy spasowałam, a miałam takie fajne rzeczy w koszyku (( Teraz już się okazja nie powtórzy Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Black Friday Deals na amazonie 21.11.12, 09:45 Nie wiem, jak w tym roku, ale w ubiegłym oferty na black friday się powtarzały co kilka dni, więc jest nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Black Friday Deals na amazonie 21.11.12, 09:55 No, zobaczymy Cień nadziei sie pojawił Wczoraj była taka cudna lampka ledowa do pokoju dziecięcego z Wróżkami, dziś będzie taka sama ale dla chłopców z Toy Story. Ogólnie nic więcej ciekawego na dziś nie widze Ten cały Black friday jest do kiedy ? Do końca tygodnia? Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Black Friday Deals na amazonie 21.11.12, 11:55 Ha ! Nie należy się sugerować listą zapowiedzi rano, bo okazuje się że w ciągu dnia też dokładają. No i doczekałam się od razu tego co mi wczoraj przepadło ! Będzie niebawem Oby tym razem się udało... Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Black Friday Deals na amazonie 20.11.12, 20:50 Po zakupach w c&a nie patrzę już na black friday, ale zamówiłam właśnie na amazonie płytki do lego duplo (2304). Są po 5,5F czyli niecałe 30 zł www.amazon.co.uk/gp/product/B00027YG88/ref=oh_details_o00_s01_i00 Może komuś się przyda, kiedy będzie musiał dokupić coś do darmowej wysyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Black Friday Deals na amazonie 20.11.12, 21:21 I zapomniałam napisać, że dostałam jeszcze rabat 10f na zakupy z działu fashion. Rabat ma być naliczany automatycznie przy zakupach za minimum 40f (do 9 grudnia). Odpowiedz Link Zgłoś
kasiab75 Re: Black Friday Deals na amazonie 21.11.12, 12:48 ciekawe, mnie sie pojawia w koszyku juz z rabatem. potem na koncowym rachunku jest pelna cena i rabat oddzielnie. a fakt ze dokladaja i powtarzaja sie - ludzie najpierw klikaja i potem mysla, ja tez odlozylam kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Black Friday Deals na amazonie 21.11.12, 13:06 Ja jak miałam w koszyku to też była cena z rabatem, w kolejnym kroku nagle dalej pojawiało się bez rabatu w pełnej cenie. Dlatego ja wtedy od razu z obydwu rzeczy zrezygnowałam. Zobaczymy za godzinę jak mi pójdzie tym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
anick5791 Re: Black Friday Deals na amazonie 21.11.12, 13:10 A to tu też zalinkuję. Odnośnie zakupów na amazonie www.dailymail.co.uk/news/article-2235982/Have-Amazon-free-Christmas-year.html Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Black Friday Deals na amazonie 23.11.12, 13:52 Faktycznie trzeba przejść do samego końca i rabat sie pokazuje w momencie juz po kliknieciu na płatność. Czy takie akcje jak Black Friday Deals są tylko raz w roku czy częściej ? Odpowiedz Link Zgłoś