agajjja 08.02.13, 17:16 Stosowałyście taką wodę, faktycznie się żelazko nie kamieni i jest łądny zapach? Macie jakiś typ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Woda do żelazka 08.02.13, 18:00 przeczytaj doklądnie instrukcje swojego żelazka. w mojej stoi jak byk- ze tylko woda z kranu. zadna filtowana,odmineralizowana,zapachowa,destylowana.no w szoku byłam jak to przeczytałam Odpowiedz Link Zgłoś
emakowka Re: Woda do żelazka 08.02.13, 18:23 W moim żelazku jest dokładnie tak samo-tylko woda z kranu! Ale kiedyś do innego żelazka stosowałam jakąś specjalną wodę zapachową i efekt był taki, że zapach płynu do płukania i tej wody tak się zmieszał ,że powstała jak dla mnie smrodliwa kompozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Woda do żelazka 08.02.13, 20:43 zapachowej wody nigdy nie stosowalam, bo po to plucze juz w plynie do plukania. poczatkowo tez uzywalam wody z kranu, ale w naszej wodzie jest strasznie duzo kamienia, tzn. nie tego rdzawego, tylko takiego wapniowego i podczas prasowania razem z para normalnie czasem az takie biale platki lecialy. zelazko lupiez mialo . zaczelam stosowac wiec wode destylowana, a odkad mamy brite, to leje z brity i lupiezu juz nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś