03.03.13, 22:19
Witam,
idzie wiosna i chciałam dziecku kupić hulajnogę i rowerek. Rowerek już wybrałam - allegro.pl/puky-lr-1l-br-rowerek-biegowy-3-kurier-gratis-w-wa-i3069566969.html, ale waham się nad hulajnogą. Syn w styczniu skończył 3 lata, nie korzysta już z wózka i dlatego myślałam, żeby kupić mu oba sprzęty. Stary mówi, że starczy mu rowerek itd. Poszperałam troch i wszędzie trąbią, że jak hulajnoga to tylko mini micro. Przyznam, że cena zaporowa. Zerknęłam na amazon i tam jest takie cudo - www.amazon.co.uk/Mookie-Mini-Street-Tri-Scooter-Black/dp/B004UL4H18/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1362345249&sr=8-2
Czy ktoś się może podpowie co robić i czy hulajnoga z amazona jest coś warta?
Mam w domu jeszcze jednego syna, tylko takiego dość świeżegowink Dlatego wolę droższy rowerek, bo wiem, że zostanie dla M. Ale nie mam w ogóle pomysłu na hulajnogę.
Obserwuj wątek
    • ojciec_pieciorga Re: Hulajnoga 03.03.13, 22:42
      Ciężko powiedzieć, to taka hulajnoga no name, może okazać się, że wytrzyma 10 lat ale równie dobrze kółka moga odpaść po 2 miesiącach.
      W rankingu amazona ma 2 miejsca to bardzo wysoko, ilość komentarzy 45 też jest duża, większość komentarzy jest pozytywna.
      Patrząc na komentarze kupujących oraz na ranking sprzedaży kupiłbym tę hulajnogę.
      Zauważ tylko że jest ona plastikowa.
      • pani_ka_412 Re: Hulajnoga 04.03.13, 22:36
        Dziękuję bardzo za odpowiedzsmile
        Nie doczytałam, ze to plastikowa wersja. Tak dziś sobie pomyślałam, że na razie kupię ten biegowy rowerek. Jak będzie dziki zachwyt hulajnogą u kolegów na podwórku to na dzień dziecka się rodzina złoży na tą mini micro. Wolę dopłacić, czy np. zorganizować rodzinną zbiórkę na jeden porządny prezent - oczywiście jak jest okazja, bo czasem któraś babcia zrobi nalot na chińskie centrum i nie ma zmiłuj, 3 tony połamanego plastiku po nocy wynoszęwink
        Raz jeszcze dziękujęsmile
    • primka Re: Hulajnoga 05.03.13, 09:57
      Ja dla mojej trzylatki też planowałam mini micro, jednak mąż po dokładnym obejrzeniu i przetestowaniu przez dziecko w sklepie wybrał taką
      Sprawdza się super, mała szybko nauczyła się łapać równowagę, jest porządnie wykonana. Jest też wersja chłopięca.
      • pani_ka_412 Re: Hulajnoga 06.03.13, 08:54
        A to nie jest za poważna hulajnoga dla 3 latka? Mamy drewniany mały rowerek i powiem szczerze, ze rok temu nie śmigał na nim tak prędko tylko prowadził między nóżkami. W tym roku rowerek jest już za mały i dlatego Puky chcemy.
        Poczekam z tymi hulajnogami, zobaczę jak zareaguje u innych dziecismile Ja bym chciała żeby na rowerku albo hulajnodze do przedszkola sobie jeździł, bo mam 15 minut spacerkiem i tak jak pisałam wózek to zło wink
    • frestre Re: Hulajnoga 06.03.13, 09:55
      mamy mini-micro i zaczęliśmy już od kilku dni trzeci sezon
      syn ją uwielbia, jest stabilna, świetnie się toczy - dopóki nie osiągnie 20 kg będzie ją eksploatował

kolejna będzie maxi micro smile

• ophelia78 Re: Hulajnoga 06.03.13, 12:44
        >mamy mini-micro i zaczęliśmy już od kilku dni trzeci sezon
        >syn ją uwielbia, jest stabilna, świetnie się toczy - dopóki nie osiągnie 20 kg będzie ją >eksploatował

>kolejna będzie maxi micro smile

U nas identycznie.
        • bogna_78 Re: Hulajnoga 06.03.13, 12:58
          w stylu Mini Micro widziałam wczoraj w Decathlonie podobną hulajnogę za o wiele niższą cenę. co prawda była w kartonie, i "potestować" nie było jak, więc nie mam pojęcia, jak jej jakość. może ktoś z forowiczów miał z nią do czynienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka