Dodaj do ulubionych

buty do biegania

10.03.13, 13:53
możecie polecić coś fajnego, dodam że duzo ważę i przydałoby się coś wytrzymałego i w rozsądnej cenie???
Obserwuj wątek
    • mamaemmy Re: buty do biegania 10.03.13, 15:05
      ale do jakiej kwoty smile?
      Ja ostatnio zaszalałam i kupiłam sobie te www.termoaktywne-salomon.pl/product-pol-32331-XT-Wings-3-W-SALOMON.html
      są po prostu boskie ,ale kosztują sporo.
      Z kolei koleżanka ma buty do biegania z Lidla(sa nawet teraz w ofercie,tyle,że ona je kupiła w tamtym roku chyba) i sobie chwali-koszt 79zł chyba,więc cena super smile
      Polecam też buty firmy New Balance-specjalizują się w butach do biegania smile smile
      Dobrze,żebys przymierzyła wczesniej-w sklepie-nawet jak masz zamiar kupic przez internet(taniej)
      • anulka-am Re: buty do biegania 10.03.13, 16:25
        Asics lub New Balance, to dwie firmy, które specjalizują się w butach do biegania. W outletach można je kupić w dobrych cenach lub w necie.
        • janka39 Re: buty do biegania 10.03.13, 19:41
          Mam new balance, cena regularna ponad 400 zł
          Ja mam z tk maxx za 139 smile
          Tylko zwroc uwage na szerokosc - są rózne (najwęższe 2A)
          • mama_vera Re: buty do biegania 10.03.13, 21:38
            A ja mam takie:
            www.decathlon.pl/kapteren-50-f-czarno-roowe-id_8238084.html
            Biegam po lesie, są superwygodne i lekkie.
    • natalek79 Re: buty do biegania 11.03.13, 10:18
      Podstawa to cena na jaką sobie chcemy pozwolić. Wybór spomiędzy butów typowo do biegania jest naprawdę spory, a ja uważam, że najlepiej mierzyć, bo coś pasującego jednej osobie niekoniecznie podejdzie drugiej. Dla przykładu ja lubię Reebok, a mąż woli Salomon, ewentualnie z tańszych Asics. Jedyne co mogę napisać, to warto zakupić specjalnie zaprojektowane do biegania - biegałam w zwykłych sportowych i bolały mnie kolana, mąż namówił mnie na zmianę i nie ma problemu, nie uwierzyłabym że to ma aż takie znaczenie gdybym sama nie sprawdziła...
      • jombusiowa Re: buty do biegania 11.03.13, 11:18
        Mąż ma z lidla, był sceptyczny ale po sezonie nic nie pęklo, dobrze mu się biega.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka