zawsze-mamusia27 10.03.13, 13:53 możecie polecić coś fajnego, dodam że duzo ważę i przydałoby się coś wytrzymałego i w rozsądnej cenie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaemmy Re: buty do biegania 10.03.13, 15:05 ale do jakiej kwoty ? Ja ostatnio zaszalałam i kupiłam sobie te www.termoaktywne-salomon.pl/product-pol-32331-XT-Wings-3-W-SALOMON.html są po prostu boskie ,ale kosztują sporo. Z kolei koleżanka ma buty do biegania z Lidla(sa nawet teraz w ofercie,tyle,że ona je kupiła w tamtym roku chyba) i sobie chwali-koszt 79zł chyba,więc cena super Polecam też buty firmy New Balance-specjalizują się w butach do biegania Dobrze,żebys przymierzyła wczesniej-w sklepie-nawet jak masz zamiar kupic przez internet(taniej) Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-am Re: buty do biegania 10.03.13, 16:25 Asics lub New Balance, to dwie firmy, które specjalizują się w butach do biegania. W outletach można je kupić w dobrych cenach lub w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: buty do biegania 10.03.13, 19:41 Mam new balance, cena regularna ponad 400 zł Ja mam z tk maxx za 139 Tylko zwroc uwage na szerokosc - są rózne (najwęższe 2A) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_vera Re: buty do biegania 10.03.13, 21:38 A ja mam takie: www.decathlon.pl/kapteren-50-f-czarno-roowe-id_8238084.html Biegam po lesie, są superwygodne i lekkie. Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: buty do biegania 11.03.13, 10:18 Podstawa to cena na jaką sobie chcemy pozwolić. Wybór spomiędzy butów typowo do biegania jest naprawdę spory, a ja uważam, że najlepiej mierzyć, bo coś pasującego jednej osobie niekoniecznie podejdzie drugiej. Dla przykładu ja lubię Reebok, a mąż woli Salomon, ewentualnie z tańszych Asics. Jedyne co mogę napisać, to warto zakupić specjalnie zaprojektowane do biegania - biegałam w zwykłych sportowych i bolały mnie kolana, mąż namówił mnie na zmianę i nie ma problemu, nie uwierzyłabym że to ma aż takie znaczenie gdybym sama nie sprawdziła... Odpowiedz Link Zgłoś
jombusiowa Re: buty do biegania 11.03.13, 11:18 Mąż ma z lidla, był sceptyczny ale po sezonie nic nie pęklo, dobrze mu się biega. Odpowiedz Link Zgłoś