Dodaj do ulubionych

Tesco - domek dla dzieci

23.04.13, 08:37
Ma któraś z Was ten domek ogrodowy www.hiperpromo.pl/zdjecia/domek_ogrodowy_dla_dzieci-6147883.html
Wytrzymuje dziecięce zabawy?
Zastanawiam się nad zakupem, ale wydaje mi sie dość wiotki i nie wiem czy pierwszy wiatr go nie zniszczy.
Obserwuj wątek
    • falcon_eye Re: Tesco - domek dla dzieci 23.04.13, 08:54
      Przyjrzałam mu się w sklepie - plastik nie wzbudza zaufania, myślę że nie przetrwałby starcia z trzylatkiem.
      • zawsze-mamusia27 Re: Tesco - domek dla dzieci 23.04.13, 08:58
        Potwierdzam jakośc plastiku bardzo kiepska, jakiś taki miękki.Nie polecam.
    • marika012 Re: Tesco - domek dla dzieci 23.04.13, 10:59
      Mam go już trzeci rok. Kupiłam dla 2 latki, teraz córka ma 4,5 roku. Nieco wyblakł dach, naklejki zmył deszcz a poza tym jest ok. Raz go wiatr przewrócił bo była straszna wichura i potem przy mocno wietrznej pogodzie przestawiam domek w spokojniejsze miejsce pod wiatę.
      Nie żałuję zakupu.
      • rybka.8 Re: Tesco - domek dla dzieci 23.04.13, 12:52
        Może na pierwszy rzut oka plastik faktycznie nie budzi zachwytu wink ale to tylko pozory, mamy domek 3 rok, przetrwała kilka burz,deszcze ,wiatry oraz różne zabawy córki smile i poza naklejkami jak wspomniała poprzedniczka , domek ma się bardzo dobrze.
      • gizm0 Re: Tesco - domek dla dzieci 23.04.13, 14:21
        Mieliśmy go prawie 2 sezony. Plastik kiepski, ale dla dzieci wystarczy, aleeeeee niestety przyszła w końcu taka burza( wcale nie bardzo mocna), że poleciał... połamał się na części pierwsze. Z perspektywy czasu, myślę że szkoda pieniędzy, bo pilnowanie go w czasie każdej burzy lub przed każdą burzą transportowanie go do np garażu jest bez sensu. Polecam poszukanie na innych forach bo przez ostanie 2 lata dużo o nim pisano... no lubi ten domek latać po prostuwink.
        • plum1000 Re: Tesco - domek dla dzieci 24.04.13, 20:56
          mamusia chłopca a po ile ten domek jest w tesco? przymierzlam sie na allegro go kupic ale teraz jak piszecie ze lichy to sie waham..hm
          • mamusia.chlopca Re: Tesco - domek dla dzieci 25.04.13, 06:40
            Ten z linku 299. Był jeszcze inny, mniejszy za 189. Wczoraj pojechałam je obejrzeć, ale nie było śladu po domkach już uncertain
            • pln10 Re: Tesco - domek dla dzieci 25.04.13, 08:25
              mamusia.chlopca napisała:

> Ten z linku 299. Był jeszcze inny, mniejszy za 189. Wczoraj pojechałam je obejr
              > zeć, ale nie było śladu po domkach już uncertain

Te domki są też w Realu, jeśli dobrze kojarzę. Za 299,-
    • iciako Re: Tesco - domek dla dzieci 25.04.13, 10:08
      zaczynamy z nim 3 sezon smile
      naklejki odklejające się
      okna wypadały jak dzieć się wychylał i o nie opierał -kwsetia mocowań nie plastiku i tego że dzieć tak robić nie powinien
      u nas stał przez zimę jedną w domu drugą na dworze
      także w sumie służy non stop od 1 czerwca 2011 smile
      w ostatnią zimę 14latka uciekając przed moją 4 latką wyskoczyła oknem i wyłamała plastik (ale był zmrożony mocno więc i kruchy smile )
      teść zbił deską w tym miejscu i wygląda dobrze
      ogólnie kupiłabym jeszcze raz taki sam
      na sam sezon już się wg mnie opłaca
    • big-smoczyca Re: Tesco - domek dla dzieci 26.04.13, 15:48
      nasz ma rok
      sezon przetrwał nieźle - pozłaziły naklejki i wyblakł czerwony dach
      a i wujek klamkę połamał przy składaniu
      moje dziecko do spokojnych nie należy, a jakoś go nie uszkodziła
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka