lifecolor 10.06.13, 09:06 Jakiej firmy polecacie,może jakąś konkretną stronę? Wybór znalazłam w zasadzie tylko na bon prix. Brastop.com jest super,ale to od miseczki D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Tankini na plażę 10.06.13, 09:51 lifecolor napisała: > Jakiej firmy polecacie,może jakąś konkretną stronę? Wybór znalazłam w zasadzie tylko na bon prix. Brastop.com jest super,ale to od miseczki D.> jeśli nosisz klasyczne 75 B to bonprix będzie w sam raz jesli cos wiecej to polecam brastop, szybbciutko wysyłają . Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Tankini na plażę 10.06.13, 09:58 No właśnie brastop znalazłam dzięki Twojemu wątkowi z 2012 A bon prix ma adekwatna rozmiarówke? nigdy tam nie zamawiałam Odpowiedz Link Zgłoś
tagliatele Re: Tankini na plażę 10.06.13, 11:00 Ale zdajesz sobie sprawę, że np. rozmiar 28D to rozmiar na bardzo małe piersi? Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Tankini na plażę 10.06.13, 12:46 No nie zdawałam , a odpowiednik naszego 75 C? Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: Tankini na plażę 10.06.13, 14:07 lifecolor napisała: > No nie zdawałam , a odpowiednik naszego 75 C? Naszego czyli czyjego? Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: Tankini na plażę 10.06.13, 14:09 A tak na serio - zmierz się pod (ścisło) i w (normalnie) biuście to podpowiemy jaki masz rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Tankini na plażę 10.06.13, 15:50 Wiem jaki mam rozmiar www.ewa-michalak.pl/ świetnie wylicza, tylko nie znałam rozmiarów 70 P?., Zamawiać chciałam dla większej grupy chętnych i jakaś zamotka sie zrobiła z rozmiarami Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Tankini na plażę 10.06.13, 23:24 jeśli nosisz klasyczne 75 B, to najpierw dobrze się zmierz i zapomnij o bonprixach itp., bo kupisz koszulkę z czymś stanikopodobnym Miska D przy obwodzie 65 to jest naprawdę nic wielkiego A obwod 65, to wbrew pozorom, nie jest obwod anorektyczek Odpowiedz Link Zgłoś
tagliatele Re: Tankini na plażę 11.06.13, 10:05 Przykładowo, ja z "klasycznego" 75B po odpowiednim zmierzeniu przeszłam na 65DD ew. 65E w zależności od rozmiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Tankini na plażę 11.06.13, 17:02 Może jeszcze jakieś strony polecacie oprócz tych wymienionych w 1linku? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Tankini na plażę 12.06.13, 09:13 jak masz małe jędrne cycki to w kazdym będziesz dobrze wyglądac bez obawy ze coś ci "ucieka" bokiem w czasie zabawy z dziećmi (czy mężem na plaży. jak biust juz jednak swoje lata ma i wiekszy masz niż Keira Knightley to polecam jednak "profesjonalny" z fiszbinami, stanikowym zapięciem,najlepiej freya ja mam praktycznie tylko freye,moge polecic taki:śliczne kolorki: allegro.pl/freya-eden-tankini-top-70e-32e-i3303543304.html miałam tez taki, ale nie pamietam jak był zapinany bo juz sprzedałam : allegro.pl/freya-vodkatini-85dd-urocze-tankini-80e-nowe-i3300618574.html a teraz czekam na zamówione takie: allegro.pl/stroj-kapielowy-freya-eclipse-tankini-32g-70g-i3258921693.html teraz chyba w kazdym wiekszym miescie kupisz bielizne i stroje kąp. dla uswiadomionych stanikowo, przymierz i zobaczysz czy widzisz różnice Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: Tankini na plażę 12.06.13, 09:31 www.dopasowana.pl/ peachfield.pl/sklep_on-line www.ladysplace.pl/ www.bradea.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
eddzik Re: Tankini na plażę 12.06.13, 10:17 ja wczoraj szukałam w galerii i jedyne jakie było to w carry, nie mogę linka dać ze strony, musisz sama se wejść zobaczyć, w akcesoriach jest jedno jedyne, po ciąży takis flafor zamiar brzucha mi został i ni jak go nie moge zredukować, chciałam kostium jednoczesciowy, ale we wszystkich czuje sie jak swoje matka, cycki spłaszczone, a w ogole to za krotkie na mnie są, nie moge dobrze na cycki naciagnąc, a w sumie wysoka strasznie nie jestem do tego tankini dokupiłam w hm takie wysokie majty kąpielowe, to brzuchol spłaszczony wyglądam całkiem sensownie rozmiar noszę 40 i takie majty mam a atnkini rozmiar M nie wiem czy pomogłam, ale sie wyżaliłam trochę przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Tankini na plażę 12.06.13, 18:05 Super -wszystkie pomogłyście, dzięki za linki i zwierzenia - też nie chce jednoczęściówek -już mam jakies typy, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Re: Tankini na plażę 12.06.13, 18:28 A ja kupiłam w zeszłym roku taki , on jest z bonprixa, ja kupiłam nówkę na allegro za jakieś chyba 40 zł. I jest rewelacyjny, tylko mi bardziej niż na brzuchu zależało na zasłonięciu bioder, dla typowej gruszki gorąco polecam. Ja mam biust 34D i było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
eddzik Re: Tankini na plażę 12.06.13, 21:32 no ogladała ja te kostiumy w bonprix, i podoba mi sie wiele modeli, ale ja z tych co to pomierzyc musza Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Dziękuję zamówione :) 13.06.13, 08:45 Freya na brastop.com -teraz niech się tylko streszczają z wysyłką! Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Dziękuję zamówione :) 13.06.13, 08:52 to jaki rozmiar i model zamówiłaś na te swoje standardowe wymiary? Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Dziękuję zamówione :) 13.06.13, 09:09 Ludzie!dalej sie motam : 34 e oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
dwellajna Re: Dziękuję zamówione :) 13.06.13, 09:12 będzie duże zwłaszcza w kostiumie kapielowym obwod 75 bedzie luzny na pewno sie mierzylas? Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Dziękuję zamówione :) 13.06.13, 09:22 Ale się martwicie o mnie Juz 2 lata kupuje u ewy michalak i zawsze jest ok. Mam tez zamówione 34d i 32e- grupowo-dla koleżanek -najwyżej się im nie da Będzie za luźne to się przytyje Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Dziękuję zamówione :) 13.06.13, 23:01 To ja czegos nie rozumiem. W pierwszym poście piszesz, że brastop jest super, ale "to od miseczki D", a nagle wyskakujesz z tym, że nosisz 75 e O co chodzi? Jeśli masz 75 e to na brastopie tankini w takim rozmiarze znajdziesz zatrzęsienie, podobnie w innych dobrych sklepach (Rozumiem, że doskonale wiesz, że 75 E u Ewy Michalak nie jest równe 34 E innych firm...) Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Dziękuję zamówione :) 14.06.13, 11:18 Nie zamawiałam tylko dla siebie,stad w 1 poscie odniesienie do brastop Odpowiedz Link Zgłoś