24.10.13, 11:16
czy sa jakies kody do benettona on-line. 46zł za przesyłke duzo, mozna to jakos obnizyc? dzieki
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: benetton 24.10.13, 11:22
      moze sobie wyszukaj to co potrzebujesz od nich na zalando?tam sa kody i darmowa przesyłka. kody w innym watku wink
      • cyprysiowa Re: benetton 24.10.13, 11:32
        dz poszukam, a robił ktos juz zakupy w tym sklepie on-line, ile sie czeka. jak ze zwotami
        • cyprysiowa Re: benetton 24.10.13, 11:35
          o benettona chodzi
          • cyprysiowa Re: benetton 24.10.13, 11:56
            na wzrost chłopca 120 brac kurtke M (130) czy S (120) jak wypadaja rozmiarowo dzieki za wskazowki
            • verika Re: benetton 24.10.13, 14:39
              Daj znać jak z tą kurtką, syn o wzroście równo 130 cm ma z benettona 3 kurtki i to na 140 i są na styk ! Jedynie kurtka parka pasuje na 130, ale parki zawsze tak mają,że wypadają dużo większe.
              • cyprysiowa Re: benetton 24.10.13, 15:11
                ok, zobaczymy ja nie lubie zwłaszcza za szerokich puchowek dlatego wziełam zgodnie z rozmiarem, no zobaczymy
        • patatajowa Re: benetton 24.10.13, 12:08
          uwazam ze kurtki wypadaja duze, czekałam nie pamietam juz ile bo to było z poł roku temu,wtedy odsyłało sie bezpłatnie kurierem do Pl a teraz nie, zwrot na własny koszt do Włoch..
          Ale: na pierwszej stronie pisze ze do 31.12 darmowe zwroty sa.
          8 dni na dostarczenie .
          • cyprysiowa Re: benetton 24.10.13, 13:12
            ok zamowiłam wziełam mniejsza
            • magma_pl Re: benetton 24.10.13, 13:51
              mam w domu chłopięca puchową S, kupion dla 6latka ok 122cm wz.jest z lekkim zapasem,chcesz to pomierze
              • cyprysiowa Re: benetton 24.10.13, 15:09
                a poprosze smile tez puchowa brałam
                • krasulas Re: benetton 24.10.13, 15:31
                  wow
                  a ja mam w domu Skę dla styczniowego wnet 5latka (z ub.r. - niebieska, z wyściełaną misiem białą stójką od wewnątrz i napisem na plecach) i wcale wielka nie jest!
                  a syn drobniak....
                  • magma_pl Re: benetton 24.10.13, 15:55
                    przód dł. po suwaku 52cm
                    długość tył od wszycia kaptura 53cm,
                    szerokość pod pachami 45cm,
                    rękaw od wszycia 47cm,od pachy 37cm
                    • cyprysiowa Re: benetton 24.10.13, 16:01
                      dzieki wielkie zaraz sobie postapwdzam a ktora brałas bo ja ta ze sciagaczami w rekawie , z numerkiem 65 cena regularna na benettonie 239 a Ty ktora?
                      • patatajowa Re: benetton 24.10.13, 16:05
                        www.zalando.pl/benetton-kurtka-puchowa-oliwka-4be24g01j-604.html
                        w komentarzach 2 opinie ze wieksza niz rozmiar z metki.
                        tu miałabys taniej o 40 zł i wysyłke za free wink
                        • cyprysiowa Re: benetton 24.10.13, 16:17
                          tak tu wziełamsmile
                          • cyprysiowa Re: benetton 24.10.13, 16:19
                            na benettonie 239 +46zł przesyłka to prawie stowa wiecej, nie sie w d pocałuja
                            • agni71 Re: benetton 24.10.13, 17:20
                              Dlaczego ta przesyłka taka droga? ja chyba we wrzesniu zamawiałam, to jakos tak ok. 12 zł zaplaciłam za przesylkę? Czy oni uzależniaja przesyłkę od wielkości zamówienia? zamawiałam 2 pary spodni..
                              • cyprysiowa Re: benetton 24.10.13, 17:35
                                no własni edlaczego?
                                w opisie koszt przesyłik jest 11zł, dwie rzeczy chyba 20 zł jakos tak a jak wrzuciłam rzecz (nie ma znaczenia czy kurtka czy spodnie) to dodaje mi 46zł , moge wybrac pozniej rodzaj przesyłki i jak zostaje przy standard to 46zł a ja zmienie na ekspres to UWAGA tylko 108 zeta
                                • agni71 Re: benetton 24.10.13, 17:47
                                  O matulu, zaraz sprawdzę, czy mnie tez tak będa naliczać.

Rzeczywiście, nalicza koszt przesylki 46 zł. Co śmieszniejsze, pisza, ze przesyłka od 11 zł, do tego przy zakupie dwóch dziecięcych rzeczy rabat 20 zł, a przy zakupie trzech - 40 zł. Z tym, ze rabaty dotyczą tylko produktów oznaczonych znaczkiem "save money". Piszą tez o darmowym zwrocie (jak ja kupowałam , to musiałabym odsyłac do Wloch, troche średnio mi sie oplacało).

shop.benetton.com/pl_en/kids/promotions/save-money-girl.html
                                  • cyprysiowa Re: benetton 24.10.13, 18:11
                                    przesyłka cały czas 46 nawet jak w koszyku sa te oznaczone ubranka, na chłopcu jest raptem 15 pozycji w tym spodnie dresowe (wow tylko po 79), i bawełniaki, jedne jeansy i tyle.
                                    • agni71 Re: benetton 24.10.13, 18:23
                                      Dla dziewczynek tez nic ciekawego nie ma w tej promocji, i tez koszt przesyłki pozostaje 46 zł. A jeszcze spróbowalam dodac spodnie, które wczesniej kupowalam z przesyłka za 11 zł i teraz tez nalicza 46 zł. Na łeb chyba upadli z takimi cenami!
                                      • magma_pl Re:cyprysiowa 24.10.13, 19:16
                                        tak,też tą brałam i właśnie tam.nawet opinie zostawiłam tongue_out kurtka naprawdę super,a dzieć wygląda ekstra. oby i wam przypasowała
                                        • cyprysiowa Re:cyprysiowa 24.10.13, 21:14
                                          dzieki dajesz nadzieje ze za mała nie bedziesmile przyjdzie i zmierzymy
                                          • cyprysiowa wiesc niesie 24.10.13, 21:22
                                            z rana kompletna rozmiarowka a teraz juz mało co zostało.. ooo
                                            • patatajowa Re: wiesc niesie 25.10.13, 08:29
                                              bo te kurtki i płaszczyki benettona szybciutko znikają. polowałam na granatowy dla córki i ustawiałm sonie powiadomienia o dostepności. i dwa razy nie zdążyłam wink ale z tego co widze to do tej pory dokładali kilka razy te chodliwsze modele wink
                                              • cyprysiowa Re: wiesc niesie 26.10.13, 18:29
                                                a to takie wiesci no to teraz musi byc dobra bo na wymiane nie ma juz szans
    • cyprysiowa verika 30.10.13, 12:02
      dobra dobra dobra i ładna ładna ładna
      jakie szczescie ze nie wziełam na 128/134 bo by było na za rok i dalej kurtki na ten sezon by nie było

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka